Last Winter Days

Hi babes,

Good morning! Daar ben ik weer met een splinternieuwe blogpost! De laatste winterdagen zijn aangebroken en ik kan niet wachten tot de lente echt begint! Gelukkig kon ik afgelopen zondag al genieten van het heerlijke voorjaarszonnetje. Vandaag deel ik met jullie mijn perfecte winter-to-spring outfit!

 

I love red! Het is de perfecte kleur om het voorjaar mee in te luiden. Zeker in combinatie met een lichte stoere jeans. En, ik kon eindelijk mijn zonnebril uit het stof halen! YES! Ik heb bij deze look voor een retro montuur met ronde glazen gekozen om de outfit een iets meer ‘classy feeling’ te geven.

 

En wat vinden jullie van mijn nieuwe Patched Shoulder Bag? Ik ben er zo ontzettend blij mee! Dit is voor mij echt de ultieme spring bag! De patches van de tas zijn heel erg mooi gemaakt en zorgen voor een luxe uitstraling. Helaas kon ik hem op de website niet meer vinden voor jullie girls.

Wat de outfit natuurlijk helemaal een spring-feeling geeft is het feit dat ik een aantal uren zonder jas heb kunnen rondlopen! Ja, echt waar! Wat voelde dat heerlijk zeg!

Helaas werd het in de middag al weer wat kouder waardoor ik mijn leopard coat gebruikte om de outfit iets meer speelsheid te geven.

 

Outfit details:

 • Coat – Primark
 • Jeans – Mango
 • Sweater – Primark
 • Sunnies- Primark
 • Bag – Mango

Bye last winter days! See you next year!

Enjoy your Sunday!

xoxo

Kimberly

 

6 Comments

 1. 19/03/2017 / 19:44

  Super mooie foto’s girl!

  • Kimberly
   20/03/2017 / 10:18

   Dankje lieverd!

  • Kimberly
   20/03/2017 / 10:18

   Thanks girl! x

  • Kimberly
   22/03/2017 / 19:12

   Dankjewel! xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?