WIN JOUW EIGEN ONTWORPEN TELEFOONHOESJE | CASE COMPANY

foon-1

Hi beauty’s,
De winnares van de winactie die ik samen met Case Company organiseerde is bekend! 

Van harte gefeliciteerd: Ilona Wielinga! Zou jij een mailtje kunnen sturen naar: info@thebeautyblognl.nl?

Bedankt allemaal voor het meedoen!

Enjoy your day!

???? ?? ????, ????????

WINACTIE GESLOTEN 

Hi beauty’s,
Een tijdje geleden kreeg ik van Case Company het aanbod om zelf een telefoonhoesje te ontwerpen. En dat hoef je mij natuurlijk geen tweede keer te vragen, want hoe gaaf is dat? En vandaag kan ook jij een eigen ontworpen phone case van het Belgische bedrijf: Case Company winnen! Lees snel verder om erachter te komen hoe je mee kunt doen! 

foon-5

Een telefoonhoesje ontwerpen was nog nooit zo simpel! Case Company biedt namelijk de mogelijkheid om jouw eigen phone case te ontwerpen en dit zo gek te maken als je zelf wilt! Jullie kunnen natuurlijk wel raden dat mijn eigen ontworpen telefoonhoesje sowieso met marble-print is. Ik had eigenlijk gelijk het idee om een: ‘The Beauty Blog NL phone case’ te ontwerpen.

Als je op de website van Case Company komt, kun je ervoor kiezen om zelf een hard cover hoesje te ontwerpen óf een bestaand hoesje te bestellen. Op het moment dat je op de ‘ontwerpen’ button klikt en je het merk van jouw telefoon hebt geselecteerd, kom je in een te gekke ontwerpstudio terecht. Je ziet de omlijsting van jouw telefoon staan en kunt zelf alles aanpassen. Van background tot foto’s en teksten, echt alles is mogelijk!

foon-2

Ik heb gekozen voor een white-marble achtergrond in combinatie met bordeauxrode letters. Ook de lettertype, grootte van de tekst en kleur kun je veranderen. Ik wilde eerst mijn logo met witte letters uploaden voor op mijn hoesje maar ik was bang dat de tekst dan een beetje weg zou vallen.

foon-3

Tussen de woorden: Beauty en Blog heb ik gekozen voor een ‘lipje emoticon’ om het geheel iets speelser te maken. De grootte van Emoji kun je ook helemaal customizen en op het hoesje plaatsen waar jij hem wilt hebben.

foon-4

Het telefoonhoesje heeft een zwarte omlijsting en is van stevig PVC materiaal.

foon-1

Wil jij net zoals ik een eigen telefoonhoesje ontwerpen? Dat kan hier en kost €15,95. Maar: ik mag één van jullie blij maken met een gratis eigen ontworpen phone case!

Wat moet je doen?

❤ Volg @casecompanyworld en @thebeautyblognl op Instagram.

❤ Laat in een comment onder deze blogpost weten dat je meedoet en waarom jij een telefoon hoesje zou willen ontwerpen.

De winnaar wordt woensdag 16 november bekend gemaakt! Wacht dus niet langer en join de winactie!

Doe jij ook mee?
???? ?? ????, ????????
Share:

9 Comments

 1. 09/11/2016 / 07:50

  Ah superleuk! Ik doe zeker mee!
  ik ben sinds kort bezig met het ontwerpen van quotes/kaarten in illustrator en het lijkt me supertof om mijn eigen quote op een telefoonhoesje te hebben! Of het logo van mijn eigen blog erop :D
  Want hoe gaaf is dat ook, een hoesje met je eigen logo er op

  • Kimberly
   13/11/2016 / 07:26

   Leuk dat je mee doet Ilona! xoxo

 2. 09/11/2016 / 09:35

  Oh wat leuk! Ik doe zeker mee! De marble print is ook zo prachtig <3. Gaaf ook dat je het lettertype, de kleur en eigenlijk alles kan aanpassen. Super handig! Ik zou graag een telefoonhoesje willen ontwerpen, aangezien ik een LG G4 heb en daar bijna geen telefoonhoesjes voor zijn :(

  • Kimberly
   13/11/2016 / 07:27

   Jammer dat er weinig hoesjes voor een LG G4 zijn. Leuk dat je mee doet! xoxo

 3. Annet
  09/11/2016 / 19:09

  Wat super leuk!!! Die van jou is ook super mooi geworden trouwens, die tekst komt er mooi uit bij de marble achtergrond! ? Ik hou echt ontzettend veel van hoesjes en koop dan ook zeker elke maand wel een nieuwe haha. Hoe leuk zou het zijn als ik een eigen kan ontwerpen!! Ik ga hard duimen dus ??

  • Kimberly
   13/11/2016 / 07:27

   Leuk dat je mee doet Annet! xoxo

 4. 10/11/2016 / 16:08

  Leuk! Ik heb zelf ook al een marmer hoesje, dus gun iemand anders de prijs :)

 5. Anita H.
  13/11/2016 / 01:14

  Ik wil graag een telefoonhoesje ontwerpen omdat ik graag origineel voor de dag wil komen. Hartstikke leuk dat dat kan. Los van dat ontwerpen: een nieuw hoesje is altijd leuk ter afwisseling.

 6. 24/09/2019 / 11:59

  De marmeren kast ziet er erg mooi uit en ik wil ook een nieuwe kast kopen. Bedankt voor het delen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?