Weekend Vibes With Perfect Roses

Good morning babes and happy Monday! Man, wat is het weekend voorbij gevlogen zeg! Ik moet wel zeggen dat ik écht een heerlijk weekend heb gehad! :) Ik had voor één keer al mijn afspraken afgezegd want ik was zo erg toe aan een aantal me-time days. Ik heb op mijn gemakje een aantal nieuwe producten kunnen testen (soon more), Q-time gehad met Fer en natuurlijk even lekker kunnen bloggen, yay! De laatste tijd had ik het namelijk super druk met mijn nieuwe baan waardoor ik niet echt aan schrijven toekwam. 

-STOP AND SMELL THE ROSES-

Tot mijn verrassing werd er vrijdagavond een prachtige flowerbox geleverd van Perfect Roses. Dit zorgde natuurlijk voor instant weekend vibes! Wat een beauties!

-PERFECT ROSES-

Perfect Roses is een online bloemenboetiek met de missie om een moderne interpretatie te geven aan het bezorgen van bloemen. Je kunt gemakkelijk kiezen tussen verschillende rozen, de specificaties van de box en je kunt er ook nog een persoonlijke boodschap aan toevoegen, I love it!

De box die ik heb mogen ontvangen is: The Large Cupcake Box.  Een box met ongeveer 30-35 witte rozen met roze kern. 

Ik vind de luxe uitstraling van de box echt ge-wel-dig! Ik bedoel, hoe leuk is het om iemand blij te kunnen maken met zo een prachtige flowerbox? De kwaliteit van de rozen is ook echt mega goed! En het handige is, dat je de bloemen gewoon in de box kunt laten staan na ontvangst. Alle rozen zijn namelijk in een stuk oase gestoken en je hoeft ze alleen maar één keer in de twee dagen een beetje water te geven in het midden van de bos/doos. Piece of cake dus babes! Perfect Roses geeft trouwens een bloeigarantie van zeven dagen. Die van mij staan nu drie dagen en ze zien er nog prachtig uit!

Wil jij ook iemand verrassen met zo een prachtige box van Perfect Roses? Kijk dan zeker even op hun website!

 

Aan wie zou jij zo een box willen geven?

xoxo,

Kimberly

6 Comments

 1. Marije
  14/08/2017 / 14:29

  Ahh love the foto’s babe! Wish I had a instagrammable box with roses like that haha!
  Leuk artikel weer, hopelijk zie ik je snel weer!

  XXX

 2. 14/08/2017 / 14:44

  Zo mooi ! Echt prachtige post! Ik zou ze aan mijn moeder willen geven voor haar verjaardag volgende week :)
  En love the quote <3

  xo

 3. 14/08/2017 / 17:03

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt, die rozen zijn zo mooi! <3

 4. 15/08/2017 / 21:12

  Echt prachtig! Als mijn vriend nou ook eens wist dat ik dit super mooi vind… hhaha

 5. 03/09/2017 / 03:36

  Oh wauuuww! What a beautiful POST!

 6. 13/09/2017 / 13:23

  Wow, wat een mooie foto’s! En de rozen zijn prachtig zo, echt speciaal om kado te doen en te krijgen. Love iT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?