WATCH CRUSH | OLIVIA BURTON

oli-1

Hi beauty’s,

Happy 2017 babes! Om het jaar mee te beginnen heb ik een artikel voor jullie over mijn nieuwe rose gold watch. Ik heb namelijk een enorme watch crush op dit prachtige Midi Midnight horloge van Olivia Burton. Een horloge is voor mij echt een essential en eigenlijk zo’n beetje de enige accessoire die ik elke dag draag. 

Olivia Burton is een typisch vrouwen horloge merk vol persoonlijkheid en tijdloze charme. Olivia Burton is in 2012 opgericht door ex-fashion buyers Lesa Bennett and Jemma Fennings en is nu al geliefd onder vele fashionbloggers en modemeisjes. Olivia Burton staat bekend om haar vintage inspiraties gemengd met fashion forward trends waarbij ze elke twee maanden een nieuwe collectie lanceren om zo op alle seizoenen in te kunnen spelen.

Als je op de website van Olivia Burton rondkijkt wordt je overladen door een gevoel van blijheid. De zachtroze tinten gecombineerd met rosé gouden vogels en bloemen stralen direct de vrouwelijkheid uit waar Olivia Burton voor staat. I love it! Het was dan ook een hele klus om een horloge uit te kiezen tussen alle bijzondere ontwerpen.

Uiteindelijk heb ik gekozen voor de: Midi Midnight Dial Rose Gold Mesh.

Het is een vrij klein horloge met diameter van maar 30 mm (voor mij  is dit klein in vergelijking met mijn andere watches). De combinatie van de kleuren rosé goud en zwart sprak mij heel erg aan. Het heeft iets tijdloos maar tegelijkertijd ook iets spannends.

Add rich tones to your look with this opulent new timepiece. Guaranteed to make an impact, the modern metallic mesh bracelet is combined with a Midnight Sunray effect dial for a contemporary edge,- Oliva Burton 

De metalen mesh armband is voor mij weer eens iets anders en geeft een moderne touch aan het horloge. De armband voelt erg zacht aan draagt soepel om de pols. Super fijn! Naar mijn idee zorgt de combinatie van kleuren, materialen en het tijdloze ontwerp ervoor dat ik dit horloge nog jaren zal kunnen dragen. And that’s what we like, right?

Ben jij toe aan een nieuw horloge? Neem dat zeker even een kijkje op de webshop van Olivia Burton. De Midi Midnight Dial Rose Gold Mesh kun je hier shoppen.

Wat vind jij van mijn nieuwe horloge?
???? ?? ????, ????????

Share:

9 Comments

  • Kimberly
   08/01/2017 / 17:26

   Aah, dankjewel girl!

 1. 05/01/2017 / 15:36

  Wauw, wat een mooi horloge. Die kleuren combinatie van zwart en goud is echt tijdloos!

  • Kimberly
   08/01/2017 / 17:26

   Dankjewel! <3

 2. 05/01/2017 / 21:46

  Oeh die is leuk!! Zoek al een tijdje een nieuw klokje.. zwijmel!

 3. 06/01/2017 / 13:35

  Heel erg mooi horloge!

  • Kimberly
   08/01/2017 / 17:27

   Thanks xo

 4. 07/01/2017 / 09:50

  Ik heb een gelijkaardig exemplaar van Daniel Wellington! Wat een zotmooi horloge is die van jou!

  • Kimberly
   08/01/2017 / 17:26

   De horloges van DW zijn ook zo mooi! Dankjewel! xo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?