TREND | THE STATEMENT BELT

riem-2
Hi beauty’s,
De herfst is all about the belt. De opvallende 90’s riemen zie je overal dit seizoen. Ik ben er GEK op! Vandaag laat ik jullie mijn LOW-BUDGET statement belt zien en geef ik jullie nog enkele shoppingtips waar je zo’n opvallende riem kunt kopen.

riem-3

De modebladen, Instagram en fashionblogs staan er vol mee: de statement belt. Het liefst eentje met een stoere western afwerking en dubbele gesp. Toevallig kwam ik mijn favoriete belt tegen bij de Primark voor maar €4,00. Hoe is het mogelijk? Ik sprong letterlijk een gat in de lucht toen ik hem voor dit prikkie vond. Ik draag hem zelf graag om een high-waisted jeans of skater skirt met een top in delfde kleur. Ik heb jarenlang geen riemen gedragen, maar sinds deze trend ben ik weer helemaal om!

riem-1

 

Wat ik erg mooi vind aan dit exemplaar is dat hij twee gespen heeft. Dat zorgt voor een stoere uitstraling. Daarbij is deze riem makkelijk te verstellen zodat je hem zowel in je taille als om je heupen kunt dragen.

 

Ook een statement belt aanschaffen? Bekijk mijn selectie hieronder dan zeker even:

TREND: STATEMENT BELT
 riem-6
Wat vind jij van deze trend?
???? ?? ????, ????????
Share:

7 Comments

 1. 12/10/2016 / 11:30

  Wat een geweldige outfit! Ik vind de trend zelf ook erg tof. Alleen zou het mij niet zo staan

  • Kimberly
   12/10/2016 / 16:03

   Dankjewel! xoxo

 2. 13/10/2016 / 23:06

  Een mooie outfit en foto!

  • Kimberly
   14/10/2016 / 08:43

   Dankjewel!

 3. 19/10/2016 / 19:31

  Deze riem is zoo leuk !! Heb hem zelf nog helemaal niet bij de Primark gezien..

  • Kimberly
   19/10/2016 / 22:12

   Dankjewel! Toen ik hem kocht in Den Haag was het de laatste, maar toevallig heeft een vriendin van mij hem gisteren nog gekocht in Zoetermeer! Misschien wordt hij nog eens aangeleverd in het filiaal waar jij bent geweest! :) x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?