TIPS VOOR HET CREËREN VAN EEN AVOND ROUTINE

avond-1

 Hi beauty’s,

Een ontspannen avond routine kan nog best wel lastig zijn. Daarom geef ik vandaag enkele tips hoe je een relaxte avondroutine kunt creëren. Enjoy! 

Mijn avond routine duurde een aantal jaren geleden nog ongeveer twee uur. Ik mag dan ook best wel trots zijn dat ik nu binnen dertig minuten tevreden en ontspannen mijn bed ik kan duiken. Het heeft bij mij echt wel even geduurd voordat ik mijn avondroutine had gevonden, maar ik ben er zo veel meer ontspannen en uitgerust door! Daarom leek het mij leuk en handig om enkele tips met jullie te delen hoe je ook een relaxte avond routine kunt creëren.

 Zet dingen klaar voor de volgende dag
Zoals ik al eerder aangaf in mijn artikel over: tips voor een productieve zondagvind ik het altijd fijn om al wat dingen voor de volgende dag voor te bereiden. Zo doe ik dat ook elke avond: brood klaarmaken, kleding klaarleggen, to-do lijstjes maken etc. Op deze manier ga ik relaxeter naar bed en hoef ik mij hier geen zorgen meer over te maken. Ideaal!

 Vind een routine die bij jou past
Het is best moeilijk om een fijne routine te vinden die je elke dag vol kunt houden. Probeer daarom verschillende dingen uit en kijk wat het beste bij jou past. Lig je het liefst om negen uur al in bed? Of kan jij echt niet slapen voor twaalf uur? Pas jouw routine hier dan op aan!

Find some magic in the daily routine!

❤ Laat de boel de boel
Met mijn perfectionisme is dit best een lastige! Ik kon mij vroeger zo enorm ergeren aan het feit dat de kussens op de bank niet recht lagen, dat er overal lege glazen stonden en dat ik bepaalde dingen nog niet had afgerond. Maar als je dit allemaal op zou willen lossen nóg voordat je naar bed gaat, duurt je avond routine inderdaad twee uur en is het totaal niet ontspannen! Nu kan ik gemakkelijk naar bed gaan terwijl de afwas nog torenhoog is of er eens een glas op tafel staat.  Morgen weer een dag!

❤ Me-time
Jouw avond routine is de perfecte kans om wat me-time te pakken. Een lekkere warme douche, skincare en een maskertje. Op de manier kom je ook lekker tot rust voordat je je bed induikt.

Heb jij een ontspannen avond routine?
???? ?? ????, ????????
Share:

7 Comments

 1. 23/12/2016 / 09:34

  Fijne tips als het lukt pas ik ook veel toe, maar de koffie ‘s avonds laten staan lukt me niet haha. Ik weet hoeveel rust het vooral brengt als je alles van te voren klaar zet ook dit schiet er toch wel een bij in.

  • Kimberly
   25/12/2016 / 09:00

   Dankjewel! Haha, die koffie laten staan was voor mij ook lastig :). Merry xmas! x

 2. 23/12/2016 / 16:43

  Leuke tips! Ik probeer ook altijd wat me-time te pakken en geen koffie te drinken! xo

 3. 23/12/2016 / 22:01

  De boel de boel laten is vooral een hele goeie tip. Op dat moment kan je er niets meer aan doen en dat moet je maar accepteren. Toch drink ik wel koffie in de avond maar merk ik niks van hihi

  • Kimberly
   25/12/2016 / 09:00

   Inderdaad! En fijn dat je er geen last van hebt als je koffie drinkt in de avond. Het is namelijk zoooo lekker :) x

 4. 13/01/2017 / 10:21

  Ik doe ook steeds meer m’n best een routine te krijgen, maar het blijft moeilijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?