The Struggle Is Real

 Hi babes,

Ik moet even iets bekennen: ik staar al een week naar een lege koffer en een dikke to-do en to-buy list! Ken je dat? Je gaat bijna op vakantie en de dagen beginnen als maar langer te lijken en je begint echt uitgeput te raken maar de koffer blijft leeg in de hoek van je slaapkamer staan. The struggle is real tho! Het feit is gewoon dat ik dit soort dingen altijd uitstel en dan op het laatste moment heb ik haast en vergeet ik de helft.

Anyways, in deze post wilde ik mijn nieuwe outfitje aan jullie laten zien! De floral trend is letterlijk in alles doorgevoerd dit seizoen: printjes, artworks en op dit moment zijn zelfs floral patches helemaal trending!

 

 

Ik heb het floral patched rokje gecombineerd met een klassieke witte blouse die cropped valt. I love it! Ik vind de combinatie van de casual button up skirt en de classic blouse erg mooi! Het brengt de outfit perfect in balans.

 

 

Ik heb de outfit afgemaakt met mijn nieuwe roze suède-look slippers en ik kwam er achter dat mijn leren biker jasje en gestreepte sjaal ook nog wel goed matchen met deze outfit. En dat was maar goed ook want op een gegeven moment werd het toch wel wat frisser. Ik heb de zomer al in mijn bol maar helaas laat het weer zich soms afweten.

 

KORTINGSCODE ALERT!

 

Ik heb trouwens nog iets leuks voor jullie! In samenwerking met Nylon & Stitch mag ik jullie 15% korting geven met kortingscode: “KIMBERLY15”. Je krijgt dan dus 15% korting op je aankoop! De actie duurt t/m 14 mei, dus wees er snel bij babes!

Outfit details:

(deze post bevat gesponsorde items)

Wat vinden jullie van mijn floral patched outfit?

Ik ga nu echt een beginnetje maken aan het inpakken van mijn koffer en die to-do list! Talk to you soon!

xoxo

Kimberly

 

7 Comments

 1. 19/04/2017 / 08:49

  Je rokje is zo mooi! En die combi <3!
  Herken het helemaal qua uitstellen haha , succes met inpakken babe!

  • Kimberly
   19/04/2017 / 10:37

   Dankjewel schat! xoxo

 2. 19/04/2017 / 13:39

  Wat een leuke outfit, de rok is erg gaaf.

 3. Jessica
  19/04/2017 / 16:59

  Wow super leuk je outfit ook the comby met je bickerjack…. Vrouwelijk, vlot en stoer tegelijk.
  Succes met inpakken.
  Tip neem veel mix en match mee… Scheelt bagage.
  Liefs Jessica.

 4. 20/04/2017 / 20:22

  Wat een geweldige outfit! Ik heb even in de webshop gekeken en de items zijn heeeel tof. Krijg er gelijk zomer/festival vibes van.

 5. 24/04/2017 / 08:08

  Wauw, wat een supermooie outfit! Amazing.

  Love,
  Dascha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?