The Pinstripe Jeans

Hi babes,

Wat is het koud vandaag! Op dit moment zit ik met een dekentje op de bank terwijl de verwarming op z’n hoogst staat. Zucht, ik ben juist zo erg toe aan de zomer en het lijkt alleen maar kouder te worden buiten! Ik klamp mij op dit moment maar vast aan het idee dat ik in april naar Gran Canaria ga. Misschien sleept dat mij door de koude dagen heen…

Anyways, ik wilde vandaag een super toffe outfit met jullie delen! Afgelopen zondag had ik een meeting met Esmee van Esmee Rodrigo.com Het is zo leuk om meiden te ontmoeten met dezelfde interesses. We hebben ontzettend gelachen, gezellig wat gegeten en natuurlijk uitgebreid gekletst over bloggen en Instagram.  Op de een of andere manier raak ik altijd extra geïnspireerd na een meeting met een andere blogger.

Ik droeg mijn nieuwe Destroyed boyfriend Pinstripe Jeans and gosh I love it! Ik combineerde de jeans met een roomwitte sweater en lange mantel om de outfit iets meer classy te maken. Daarbij maakte ik mijn outfit af met een cat-eye zonnebril en mijn gucci “look-a-likes”.

Outfit details:

Ik ben trouwens heel erg hard op zoek naar een leuke bikini voor mijn vakantie, maar ik heb geen idee waar ik er een (of twee of drie) kan vinden! Weten jullie misschien een leuke webshop of merk? Let me know babes! Helaas moet ik nog twee maandjes wachten dus blijft het voor nu alleen maar dromen van zon, zee en strand, haha!

Fijne avond and see you soon!

xoxo

Kimberly

 

13 Comments

 1. 06/02/2017 / 21:35

  Ahhh je post is zo leukk!! En de foto’s zijn echt mooi geworden, al zeg ik het zelf.
  Untill our next meeting<3
  x

  • Kimberly
   06/02/2017 / 21:38

   Hihi, dankjewel! De beste fotograaf EVER! See you soon girl! xoxo

 2. 07/02/2017 / 01:02

  Jaaaa, lekker bezig! Love de sweater!

  • Kimberly
   20/03/2017 / 10:19

   Dankjewel girl! x

 3. 06/03/2017 / 16:34

  Die broek is zeker tof maar je trui vind ik ook helemaal geweldig!! <3 liefs Josine

  • Kimberly
   20/03/2017 / 10:19

   Dankje Josine! x

 4. 10/03/2017 / 12:20

  Zijn die slippers niet te koud voor nu? haha! Wel een leuke combi en strakke foto’s inderdaad. Wanneer kunnen we weer nieuwe posts verwachten van je? Driss

 5. 12/03/2017 / 22:21

  Wat een fantastische outfit! Ik ben echt helemaal weg van de jeans en de geweldige schoenen!

  • Kimberly
   20/03/2017 / 10:19

   Dankjewel! xoxo

  • Kimberly
   04/04/2017 / 08:42

   Thanks! xo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?