TAKE NOTES | BLOGAGENDA

blogagenda
 Hi beauty’s,
Get ready for more glam, marble, rose-gold and style in your life! Oké, bloggen is en blijft gewoon een TE groot onderdeel van mij en mijn leven. Zoals jullie wel hebben gemerkt ben ik de afgelopen tijd weinig bezig geweest met mijn blog. Nou ja, met het plaatsen van artikelen dan. Want in mijn hoofd ben ik wel degelijk veel bezig met The Beauty Blog NL!

Het is voor mij gewoon erg lastig om mijn blog, andere social media, full-time(management)baan, huishouden en sociaal leven te combineren. Het is mij tot nu toe nog steeds niet gelukt om dit alles in balans te houden en tegelijkertijd tevreden te kunnen zijn. En dat vind ik heel erg jammer. Ik vind het zelfs zo jammer, dat ik het weer opnieuw ga proberen. Deze keer met duidelijkere en vooral meer realistische doelen! Ik bedoel: ik heb een ontzettend wijs artikel geschreven over het stellen van doelen en hoe veel ik daar mee bereik. Maar voor mijn gevoel kon dit beter. Want ik had namelijk hetgeen opgegeven wat ik het allerliefste doe: BLOGGEN! Ergens gaat er dan iets fout, toch?

Zoals ik dus al vertelde ga ik nu meer realistisch te werk. Ik moet duidelijk zijn tegenover mijzelf en tegenover bedrijven waar ik mee samenwerk. Want natuurlijk wil ik zo veel mogelijk leuke samenwerkingen aangaan en natuurlijk krijg ik een kik als ik zie hoe snel mijn bezoekersaantallen stijgen wanneer ik weer blog. Maar, ik mag mij niet meer te gek laten maken door mijn enthousiasme. Een duidelijke blogagenda met vaste dagen waarop ik post, mijn artikelen promoot en mijn samenwerkingen/mails (ja, ook dit vergt veel tijd) onderhoud. Dus lieve volgers, pak jullie agenda er maar bij  and TAKE NOTES, want dit worden de vaste dagen waarop jullie weer een artikel op The Beauty Blog NL kunnen verwachten:

 • Maandagochtend
 • Vrijdagochtend

Het zijn voorlopig maar twee dagen omdat ik niet te hard van stapel wil lopen en natuurlijk aan het stellen van meer realistische doelen moet werken.  Echter kunnen er natuurlijk weleens artikelen online komen op andere dagen.

Ik moet jullie eerlijk bekennen dat ik het erg spannend vind om weer aan dit avontuur te beginnen. Ik heb jullie steun ook echt wel een beetje nodig als ik weer te veel hooi op mijn vork neem. Ik hoop ook dat jullie jezelf hier een beetje in kunnen herkennen en ik ben benieuwd hoe jullie dit hebben opgelost. SHARE YOUR EXPERIANCE PLS! Misschien helpt het mij in de toekomst!

Anyways, enjoy your day loves en vrijdag volgt er weer een nieuw artikel! (YAY!)

???? ?? ????, ????????
Share:

13 Comments

 1. 20/09/2016 / 17:49

  Ah ik begrijp precies wat je bedoelt! You can do it babe! Xx

  • Kimberly
   20/09/2016 / 21:56

   Ah dankjewel schat! Lief <3

 2. 20/09/2016 / 18:23

  Wat onwijs leuk! Ik kijk uit naar je artikelen. x

  • Kimberly
   20/09/2016 / 21:57

   Dankjewel Léonie! xoxo

 3. 20/09/2016 / 18:38

  Succes! En fijn om weer goed te plannen, ik weet hoe het voelt :)

  • Kimberly
   20/09/2016 / 21:57

   Dankjewel lieverd! x

 4. Annet
  20/09/2016 / 22:53

  Yeah, heb je blogs wel gemist! Maar gelukkig kom je weer terug (: lekker rustig aan doen en neem de tijd voor dingen! Idd goed plannen, dat moet vast lukken! Succes :D

  • Kimberly
   21/09/2016 / 18:40

   Dankjewel Annet! Fijn te horen dat je ze gemist hebt! <3

 5. 22/09/2016 / 09:28

  Ik begrijp je echt volledig! Ik heb het ook een hele lang tijd heel erg lastig gehad met consistent te bloggen, ik had geen inspiratie, had er ook te weinig tijd voor dus heb ik alles over een andere boeg gegooid en dat helpt. So far so good! Ik kijk alvast uit naar je nieuwe posts :)

  • Kimberly
   22/09/2016 / 10:06

   Hi Naomi! Wat fijn dat ik niet de enige ben. En knap dat je toch hebt doorgezet! Dankjewel! x

 6. 22/09/2016 / 12:05

  Goed dat je een schema hebt voor jezelf! Vooral wanneer je het wat drukker hebt is plannen echt cruciaal.

  • Kimberly
   24/09/2016 / 08:56

   Dankjewel! Ja, zeker! Hihi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?