Sunny Lunch Date

Hi babes,

Eerst even een leuk nieuwtje: gisteren werd ik gemaild door Sooco dat ik tot de 100 beste fashion bloggers van Nederland en België hoor! Hoe leuk is dat? Hard work pays off tho! Ik sta op de 64e plaats wat ik voor nu helemaal prima vind. Voor volgend jaar is mijn streven toch wel de top 20 te halen, haha! Let’s go for it! En tips zijn altijd welkom!

Anyways, afgelopen dinsdag was ik jarig en dit hebben jullie vast wel meegekregen via Facebook, Instagram of mijn blog. Ik heb een super leuke dag gehad en ben ontzettend verwend door familie en vrienden! Vandaag blik ik even terug op die heerlijke zonnige dag en laat ik jullie mijn super girly en flowery b-day outfitje zien!

Toen ik dinsdagochtend wakker werd en de zon zich een weg baande langs de gordijnen, werd ik overladen met allemaal lieve felicitaties. Wat is jarig zijn toch fijn! Fer moest al vroeg werken dus daarom maakte ik voor mijzelf een grote cappuccino waarna ik deze heerlijk in het zonnetje opdronk en wat telefoontjes en appjes beantwoordde.

Daarna ging ik naar Den Haag (in mijn b-day blogpost konden jullie lezen dat ik naar Leiden zou gaan, maar het is toch Den Haag geworden, hihi!). Esmee en ik hebben die dag heerlijk buiten geluncht bij een super instagram-waardige hotspot: Pistache Café, Prinsestraat 134. Ik heb genoten van een healthy Açai Bowl met vers fruit en superfoods. Esmee koos voor super lekkere pompoenwafels met cream en bosbessen. SO YUMMY!

 

Overdag droeg ik een super schattig floral jurkje gecombineerd met een statement belt en stoere port suéde boots. Ik koos voor een mijn Gucci look-a-like bag en klassieke DW watch om de outfit iets tijdlozer en luxueuzer te maken.

 

 

FLORALS ARE IT FOR THIS SEASON

 

Daarbij heb ik van de twee losse stroken aan de hals van het jurkje een grote strik gemaakt om het romantische van de floral trend te benadrukken.

 

Jullie zullen deze port kleurige boots nog wel herkennen van mijn herfst-outfitposts, maar ik kwam erachter dat ze eigenlijk ook heel goed door te dragen zijn in de lente!

Daarbij heb ik trouwens een samenwerking met Daniel Wellington waarbij ik jullie 15% korting aan mag bieden op de nieuwe Classic Petite Watch. Check mijn Instagram voor meer informatie en de kortingscode babes!

Outfit details:

(deze post bevat gesponsorde items)

Wat vinden jullie van mijn b-day look en het feit dat ik tot de 100 beste fashion bloggers van Nederland en België behoor?  

Enjoy your Saturday!

xoxo

Kimberly

 

11 Comments

 1. 08/04/2017 / 08:39

  Super leuke post !! En de foto’s zijn echt tof geworden <3

 2. 08/04/2017 / 11:45

  Oh wat ziet dat eten er lekker uit! En nog gefeliciteerd met je verjaardag :) X

  • Kimberly
   12/04/2017 / 12:48

   Dankjewel girl! x

 3. 08/04/2017 / 13:00

  Gefeliciteerd dat je op de lijst van Sooco staat! Dat jurkje is echt heel leuk.

  • Kimberly
   12/04/2017 / 12:48

   Dankjewellll! xoxo

 4. 08/04/2017 / 13:49

  Lekker mens ben je ook, staat supertof dit jurkje!

  • Kimberly
   12/04/2017 / 12:48

   Haha thanks babe! x

 5. 09/04/2017 / 20:23

  Wat zie je er leuk uit! En wat ziet het eten er heerlijk uit! YUM!

  Liefs,
  Dascha

  • Kimberly
   12/04/2017 / 12:48

   Thanks Dascha! xo

 6. 14/04/2017 / 14:55

  Super gaaf, congrats girl! x Muki

  • Kimberly
   15/04/2017 / 08:54

   Dankjewel! xo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?