MIJN S/S ’16 FASHION TRENDITEMS

ss 1
Hi beauty’s,
In het artikel van vandaag laat ik jullie mijn spring/summer fashion trenditems zien van dit jaar. Als stylist en fashion-guru zijnde, ben ik altijd gek op de verandering van de seizoenen! New season means new wardrobe ;)! Ik heb er voor gekozen om alleen tops in dit artikel te verwerken aangezien de bottoms lastig te fotograferen zijn. Met tops kan je ook lekker mixen en matchen!

The Body

Je ziet ze overal, in alle kleuren en van allerlei soorten materialen: de bodysuit! Ik vind een body echt onwijs mooi, mits je hem goed combineert natuurlijk! Ik vind namelijk dat een body snel wat trashy over kan komen. En dat wil je ABSOLUUT NIET hebben, toch? Ik heb twee body’s in mijn S/S ’16 wardrobe zitten.

ss 2De eerste body is van de Bershka. Het is een fijne body van Viscose en Elastane. Daarbij spreekt vooral het nude kleurtje mij heel erg aan. En ook de structuur in de stof vind ik erg gaaf. Ik vind het prettig dat hij driekwart mouwtjes heeft want dan kan ik hem ook zonder jasje dragen.

De tweede body in mijn collectie is deze all lace body van ST.Studio. Echt een prachtige zachte stof dat door de Elastane goed om je lichaam sluit. Het kant heeft ook een ontzettend mooi, bijna organisch, patroon.

Deze lace body combineer ik met een zwarte pantalon en een lange oversized blader. Ik zou hem niet zo snel zonder jasje dragen.

ss 8The Turtleneck 

Al sinds de winter is de coltrui niet meer weg te denken. Hij is dan ook duidelijk terug te vinden in de spring/summer collecties bij verschillende merken en modeketens. En wat ben ik daar blij mee! Ik hou gewoon zo erg van coltruien! Ze staan altijd classy en kunnen werkelijk met ALLES gecombineerd worden! In mijn S/S ’16 wardrobe zit een zwarte mouwloze variant met een subtiel colletje. Je kunt dit item nog steeds scoren bij de Primark. 

ss 10The Crop-top 

Ook de croptop is dit seizoen in mijn kledingkast te vinden! Ik hou heel erg van simpele en een beetje minimalistische items. Daarom heb ik voor deze geribde babyblauwe variant gekozen. Hij heeft een hoge hals wat ik erg mooi vind. Dit item is heel erg makkelijk te combineren waardoor je er veel verschillende looks mee kunt maken! Deze crop-top is nog steeds te koop bij de Primark.

IMG_4935

 

ss gStripes

Ook dit seizoen zie je weer veel streepjes opduiken dus daarom heb ik gekozen voor de combinatie van een gestreepte print en een cropped model. De lange mouwen vind ik erg fijn omdat ik hem dan ook nog gewoon in het najaar door kan dragen. Deze top is te koop bij ST.studio. 

ss 12The Printed Blouse

Tja, prints vind ik altijd erg lastig… Ik heb de laatste tijd niet zo veel met prints. Maar toch miste ik het in mijn S/S ’16 collectie. Deze printed nude gekleurde blouse met grote manchetten en minimalistische kraag vond ik daar in tegen toch wel wat voor mij. Hij is lekker speels, zomers maar is door het model toch simpel. I love it! Hij is nog steeds te koop bij ST.studio.

ssssLace 

Dit witte transparante topje afgewerkt met kant en kralen gaf mij gelijk een boho gevoel. En de boho-style vind ik naast mijn meer minimalistische items nog steeds erg leuk! Dit topje is super geschikt om naar een festival te dragen maar ook gewoon als dagelijkse outfit met een jeans of shortje. Deze top is ook van ST.studio.

sosoos

Dit waren mijn trenditems voor dit seizoen. Alle genoemde items zijn nog steeds te koop, maar het kan zijn dat ze binnenkort door de SALE wel weg zijn.

Welk(e) item(s) zouden jullie ook dragen? 
???? ?? ????, ????????
Share:

6 Comments

 1. 11/06/2016 / 10:03

  Mooie items! Ik vind een col met korte mouwen erg leuk, maar lastig qua temperatuur buiten, haha.

 2. 11/06/2016 / 11:37

  Ah wat leuk zeg, wat heb je ook leuke items in je kledingkast hangen. Een bodysuit zou ik wel graag een keer willen proberen!

  • Kimberly
   12/06/2016 / 21:39

   Dankjewel Sam! <3

 3. 12/06/2016 / 19:20

  Dat lace topje vind ik erg mooi!

  • Kimberly
   14/06/2016 / 21:49

   Dankjewel Saar! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?