REVIEW | BATISTE ORIENTAL DRY SHAMPOO

hair-2

Hi beauty’s,
Droogshampoo is altijd mijn reddende engel wat bad-hairdays betreft. Even sprayen, doorkammen en ready to go! Twijfel jij over welke droogshampoo je aan wilt schaffen? Lees dan zeker even verder want vandaag review ik de Oriental Dry Shampoo van Batiste voor jullie. 

batiste-1

Je ken het wel: je staat s’ochtends voor de spiegel en je komt erachter dat je eigenlijk je haar had moeten wassen. HELP! Maar no worries girls, we hebben altijd onze droogshampoo nog!

Mooier haar dan een Geisha – Batiste Oriental 

Batiste is één van de best verkochte dry shampoo brands van de UK. Zelf heb ik al wel eens vaker een droogshampoo van Batiste getest en die was erg fijn. Dus toen ik een pakketje binnenkreeg met een nieuwe variant, de: Oriental, werd mijn nieuwsgierigheid gelijk gewekt.

batiste-11

De Oriental is geïnspireerd op het verre Oosten, een trend die al tijden te zien is op de catwalk. Batiste belooft met deze droogshampoo dat je in een paar seconden een frisse, volumineuze en ready to go look kunt creëren. Daarbij bevat de spray geuren van warme appel, grapefruit, wilde bessen, jasmijn, kokos (love it), sandelhout en cederhout. Zou de ‘chemische’ geur van droogshampoo dan echt niet meer te ruiken zijn? Ik vind dat altijd zo vervelend.

batiste-3

De verpakking ziet er leuk uit en bevat trendy kleuren met Oosterse bloemen. De droogshampoo bevat 200 ml. wat ik persoonlijk erg fijn vind.

batiste-2

De droogshampoo bevat ook een How To Use Manual:

 1. Schud goed voor gebruik
 2. Til je haar pluk voor pluk op, houd de bus ongeveer 30 cm van het haar (dat doe ik eigenlijk nooit precies) en spray de droogshampoo licht en gelijkmatig over de haarwortels
 3. Masseer in met je vingertoppen (belangrijk!)
 4. Style je haar op de manier waar jij je het mooist bij voelt

Na het inmasseren borstel ik mijn haar altijd nog even door met mijn Tangle Teezer om de droogshampoo iets beter te verdelen.

Conclusie:

De Orential Dry Shampoo van Batiste doet zeker zijn werk en zorgt voor een frisse look. Daarbij voegt de spray ook wat volume toe aan het haar. Een minpuntje vind ik de geur. Ik ruik wel wat bloemige aroma’s maar nog altijd overheerst de chemische geur. Echter zou ik hem daardoor niet laten staan. Deze droogshampoo verdient zeker een plekje in mijn badkamerkastje en is het geld helemaal waard!

Wil jij ook de Oriental droogshampoo van Batiste aanschaffen? Goed nieuws: hij is namelijk toegevoegd aan het vaste assortiment en is te koop bij Douglas en Etos (in de winkel) voor maar €4,89!

Gebruik jij ook wel eens droogshampoo?
???? ?? ????, ????????

Share:

9 Comments

 1. 18/10/2016 / 08:51

  De print is ZO leuk! Droogshampoo blijft handig!

 2. 18/10/2016 / 09:03

  Deze lijkt me echt super lekker ruiken <3 Ben echt dol op dit merk <3

 3. 18/10/2016 / 09:09

  Altijd handig zo ‘n droogshampoo! Jammer van de geur, ik vind de geur van droogshampoo ook niet zo fijn.. maar goed, als hij maar werkt! :D

  • Kimberly
   20/10/2016 / 07:45

   Hihi, ja! Gelukkig doet hij zijn werk goed :).

 4. 18/10/2016 / 10:11

  Dit is echt 1 van mijn favoriete droogshampoo’s!

 5. 18/10/2016 / 19:43

  Ik vind deze, naast die van herbal essences, zo fijn! Mooie foto’s trouwens!

  • Kimberly
   20/10/2016 / 07:44

   Dankjewel! xoxo

 6. 19/10/2016 / 12:09

  Ik vind droogshampoo echt fijn. Gebruik het de laatste tijd alleen niet meer, haha.

 7. 25/10/2016 / 14:28

  Ik zag deze ook in de winkel, was erg benieuwd. Helaas wel een beetje prijzig! Maar de moeite waard dus als ik jouw blog zo lees :-) xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?