RECEPT | AUTUMN OATS

oats-1

Hi beauty’s,
I love fall and fall recepices! Een aantal weken geleden begon ik weer ontzettend trek te krijgen in mijn favoriete ontbijtreceptje voor de herfst: autumn oats. Ben jij benieuwd hoe ik deze verrukkelijke bowl maak? Lees dan snel verder! 

oats-2

Op de een of andere manier heb ik in de herfst altijd meer zin om te kokkerellen en nieuwe recepten uit te proberen. Ik ben een echte ontbijtfreak en ik vind het dan ook heerlijk om veel te variëren op dit gebied. Vandaag laat ik jullie dus mijn favoriete havermout-recept zien. Het leuke aan havermout vind ik dat je er ontzettend veel verschillende dingen mee kunt doen. Daarbij is het makkelijk te maken en snel klaar!

Wat heb je nodig?
 • Circa 40 gram havermout
 • Scheutje sojamelk
 • Kaneel
 • 1 appel
 • Gemalen lijnzaad
 • Pure chocolade

oats-3

De bereiding:
 • Doe ongeveer 40 gram havermout in een kommetje en schenk de sojamelk erbij.
 • Zet nu de havermout in de magnetron op 600-650 watt voor ongeveer vier minuten.
 • Snijd ondertussen de appel in partjes (laat de schil eromheen zitten) en warm deze voorzichtig op in een pannetje met een beetje kaneel. Verdeel vervolgens de appel over de havermout samen met een eetlepeltje lijnzaad.
 • Als topping kan je pure chocolade (YAY) in kleine stukjes snijden en deze er royaal overheen strooien. Als je het iets meer healthy wilt houden kan je deze stap beter overslaan.

Als finishing touch voeg altijd nog een beetje extra kaneel toe aan de oats. I JUST LOVE CINNAMON!

Ik ga nu volop genieten van mijn ontbijtje en daarna naar Rotterdam voor een afspraak. Enjoy your day loves!

oats-4

Wat is jouw favo ontbijtrecept voor de herfst?
???? ?? ????, ????????
Share:

4 Comments

 1. 05/10/2016 / 11:14

  Oh wat ziet dit er lekker uit! Ik hou er van om te variëren met mijn ontbijtjes dus ik ga het recept even opslaan :D

  • Kimberly
   09/10/2016 / 08:08

   Wat leuk! En dankjewel! x

 2. 05/10/2016 / 15:56

  Jum, het ziet er heerlijk uit!

 3. 06/10/2016 / 12:36

  Zo dit ziet er goed uit zeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?