Pretty in pink

Follow my blog with Bloglovin

Hi Sweeties, nu ik naar deze foto’s kijk besef ik hoe heerlijk de zonnige dagen waren afgelopen week. Wat heb ik genoten! Toen ik deze foto’s heb gemaakt had ik een superleuke dag met Esmee in Leiden. We hebben lekker op een ‘terras-boot’ gezeten en een drankje gedaan terwijl we de langsvarende bootjes bekeken. Deze look wilde ik nog even met jullie delen omdat ik echt zoooo verliefd ben op deze blazer! Hij heeft mooie een luxe uitstraling en de knopen zijn helemaal 70’s, love it! Er staat een heerlijke rustige avond op de planning vandaag. We gaan Friends kijken en ik ga een smoothie maken. Geniet van jullie avond! X Kim

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?