Pink is the new black

 

Hi loves,

Het is zo lekker om een vrije dag in te plannen midden in de week! Ondanks dat Fer en ik veel moesten regelen vandaag  (lees: nieuw paspoort aanvragen, sleutels bij laten maken administratie, boodschappen etc.) moet ik toegeven dat ik echt genoten heb van vandaag! Ik denk dat het komt doordat ik gewoon heel erg uitkijk naar de lente. Mijn outfit van vandaag bracht mij al helemaal in die sfeer ondanks het vieze weer..

Ik ben echt heel erg ‘in to’ roze jassen en ik was zo intens gelukkig toen ik deze prachtige  Pink Shearling Coat geleverd kreeg! Pink is the new Black if you ask me. Je ziet roze sowieso veel opduiken de laatste tijd. I love it! Het geeft echt een zomerse touch aan mijn outfit deze winterdagen! Daarbij trekt alles wat roze is de laatste tijd mijn aandacht. I need summer tho!

De jas die ik draag is van Shein en is naar mijn idee net even anders dan de klassieke pink coats. Door de oversized fitting en ribstof oogt hij wat meer edgy. Zeker in combi met deze costumized jeans en mijn suède enkellaarsjes (still in love with them)!

Pink is the new black!

 

Outfit details:

 • Shearling Jacket – Shein
 • Costumized jeans- St. studio (ss’16)
 • Sweater – Zara
 • Boots – SPM / Soocoo
 • Bag – Shein

Anyways, ik ben nu heerlijk aan het genieten van mijn vrije middag/avond. Oké, met een klein beetje bloggen tussendoor dan! Maar dat voelt de laatste tijd ook echt als ontspanning. Ik ben zo blij met de verandering van mijn blog en ik heb echt het gevoel dat ik meer mijzelf kan zijn. Bedankt voor alle lieve reacties by the way!

Fijne avond en ik spreek jullie snel weer!

xoxo

Kimberly

7 Comments

 1. 01/02/2017 / 16:32

  Oooh die jas is echt geweldig. Zag hem al paar keer op je Instagram voorbij komen. Leuk!

  • Kimberly
   06/02/2017 / 21:41

   Hihi, dankjewel! xoxo

 2. 01/02/2017 / 17:16

  Super leuke style, love the look!

  • Kimberly
   06/02/2017 / 21:40

   Thanks girl! xoxo

 3. 07/02/2017 / 18:21

  Ik ben zo dol op die roze kleur <3 heel tof!

  • Kimberly
   20/03/2017 / 10:21

   Dankjewel! xoxo

 4. 17/02/2017 / 01:58

  Ik wil je jass<3 zoveel liefdee!
  xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?