Picknick In The Palace Garden

Hi babes,

Zoals jullie al wel hebben kunnen zien op mijn Instagram ben ik al twee weekjes terug van Gran Canaria. Ik kreeg het opeens zo druk dat ik nu pas weer een blogpost voor jullie heb. I am so sorry girls! De afgelopen dagen heb ik veel gewerkt bij ST, meetings en shootings gehad en veel tijd besteed aan het organiseren van mijn ontplofte mailbox, haha!

Afgelopen dinsdag hebben Esmee, Marieke en ik heerlijk genoten van het zonnige lenteweer in de prachtige Palace Garden van Paleis Noordeinde in Den Haag. Daarbij hebben we natuurlijk wat foto’s gemaakt, ideeën uitgewisseld over onze blog en een taartje gegeten bij onze favoriete hotspot: Pistache Café.

 

Het eerste wat je opvalt is denk ik mijn mega lange mermaid hair! Sinds kort draag ik extensions van Hair On Fleek en ze zijn echt ge-wel-dig! Girls, het is géén echt haar maar onwijs goede kwaliteit synthetisch haar! De kleur is precies goed en ik voelde mij echt een zeemeermin de eerste dag dat ik ze in had.

 

I’m finally joining the long hair squad! YAY!

 

Mijn ervaring met de extensions van Hair On Fleek is tot nu toe erg goed. Ik kreeg ontzettend veel complimenten over mijn haar en over het feit hoe ‘echt’ het eruit ziet. De kleur die ik draag heet: Flicky Katie nr. 8 en de lengte is: 45 cm. Hair On Fleek heeft 28 verschillende kleuren dus het is een grote kans dat jouw haarkleur er ook tussen zit. Ondanks dat het haar synthetisch is, is het toch mogelijk om het haar te krullen! Hoe dat precies in zijn werk gaat kun je binnenkort zien op de website van Hair On Fleek. Ik ga het zelf natuurlijk ook uitproberen en hou jullie hiervan op de hoogte!

 

Als je in eens in Den Haag bent, ga dan zeker even langs het Pistache Café. You will love it! We hebben heerlijk in het zonnetje gezeten en ik heb genoten van een home made carrotcake en spiced lemon and rose lemonade.

 

Outfit details:

 • Jumpsuit – Bershka
 • Heels – Primark
 • Hat – Primark
 • Bag- Aliexpress

(deze post bevat gesponsorde items)

 

Na zo’n meeting voel ik mij altijd extra geïnspireerd en er zijn weer allerlei ideeën in mijn hoofd opgekomen voor leuke blogposts. So stay tuned babes!

Vandaag ga ik mijn kledingkast helemaal uitzoeken en ordenen en een aantal blogposts uitwerken. Geniet van jullie dag vandaag!

Hebben jullie nog van het zonnige weer genoten de afgelopen dagen?

xoxo

Kimberly

4 Comments

 1. 18/05/2017 / 10:55

  Super leuk post!
  Het was echt een gezellige dag,

  xx

 2. 18/05/2017 / 15:20

  Leuke outfit en ik vind je haar echt super! dat wil ik zelf ook nog ZO GRAAG eens. Voller en langer haar..

 3. 18/05/2017 / 17:52

  Prachtige foto’s! Je haar is zo mooi, jaloerssss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?