PERSBERICHT: REAL TECHNIQUES LIMITED EDITION ULTIMATE BASE SET

real 1 g
Hi beauty’s,
Dit persbericht stond niet in de plannen, maar aangezien ik wel erg enthousiast ben over dit bericht wil ik dit toch graag even met jullie delen. Real Techniques lanceert deze zomer namelijk een limited edition collectie genaamd: Ultimate Base Set. Aan de naam kan je dus al raden dat het om een goed stel basiskwasten gaat.

De Ultimate base set bestaat uit vier producten, waarvan twee absolute bestsellers: de Expert Face Brush en Miracle Complexion Sponge. De overige twee producten zijn nieuw en exclusief voor deze set: de Deluxe Concealer Brush en Mirror To-Go Case.

real 2

De Expert Face Brush is de bestverkochte make-upkwast van Real Techniques en mag dus niet ontbreken in jouw make-upstash. Deze kwast zorgt voor een longlasting resultaat en je kunt hem gebruiken voor verschillende foundations of BB-creams.

Zoals jullie kunnen zien is het voor het eerst dat er een makep-up spons in een set van Real Techniques zit. De Miracle Complecxion Sponge heeft drie zijden en is zowel droog als vochtig te gebruiken. Daarbij kan je met de spons niet alleen je foundation aanbrengen maar ook nog eens contouren. Hoe handig!

De Deluxe Concealer Brush is ook exclusief te verkrijgen in deze Ultimate Base Set. Je gebruikt deze brush voor het aanbrengen van concealer rondom de ogen, neus of bij onzuiverheden. Deze kwast is ontwikkeld op verzoek van Real Techniques fans. Ik ben zeker benieuwd naar deze kwast!

Tot slot vind je in de Ultimate Base Set de Mirror To-Go Case. Een compacte case voor onderweg inclusief spiegeltje. Thumps up! Dankzij de case draag je Real Techniques kwasten on the go veilig en makkelijk bij je.

real 3

De Real Techniques Ultimate Base Set is in beperkte oplage verkrijgbaar in juli 2016 of zolang de voorraad strekt. Verkooppunten zijn Boozyshop.nl, Themakeupspot.nl,Beauty88.nl en Beau Make-up Stores.

Heeft deze set jullie ook enthousiast gemaakt? 
???? ?? ????, ????????
Share:

3 Comments

 1. 18/06/2016 / 10:00

  Jaaaa ik zag het, super leuk! Hebben, hebben, hebben!

 2. 19/06/2016 / 09:26

  Ooh dit is echt een super goede set! Normaal gesproken zit er in een set altijd wel een kwast die ik niét wil, maar deze is echt perfect :D

  • Kimberly
   20/06/2016 / 08:04

   Haha, echt hé! Dat heb ik nou ook altijd. Maar bij deze set niet inderdaad! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?