Paradise Island Make-up

Hi babes,

Het is een behoorlijke tijd geleden dat ik een echte review voor jullie heb geschreven op mijn blog. Daarbij heb ik ook aangegeven in deze blogpost dat ik mijn blog wile veranderen en minder ‘gewone reviews’ wilde delen. Als je dat nog niet wist dan raad ik aan om die post eerst even te lezen! Dan ben je namelijk helemaal op de hoogte van de content die je kunt verwachten op mijn blog. Anyways, voor de nieuwste make-up collectie van Artdeco, maakte ik graag een uitzondering! De Paradise Island collectie is namelijk “true beauty”!

 

GEINSPIREERD OP WITTE STRANDEN, TURQUOISE ZEE, TROPISCHE PALMBOMEN EN DE KLEUREN VAN EEN MOOIE ZONSONDERGANG

 

 

Deze twee bovenstaande bronzers zijn echt prachtig! Ik bedoel: kijk alleen al naar die prachtige driedimensionale patronen in de poeder! Ik gebruik ze nu allebei in mijn dagelijkse make-up routine. Zeker omdat ik richting de zomer altijd een iets gebruindere huid wil hebben. I love them!

 

De Bronzing Magnum Powder (de grootste) is een mooie lichte bronzing powder met een vrij matte en natuurlijke finish. De pigmentatie is erg goed, de kleur is niet te oranje en daarbij is de poeder ook nog eens waterproof! Ideaal voor op vakantie. Even tussendoor: ik ga bijna op vakantie! I Can’t wait! Deze bronzing powder gaat zeker mee.

 

De “Sunny glow” Glow Bronzer zorgt voor een subtiele gebruinde gloed. Deze breng ik altijd over de Magnum Powder aan om net een finishing touch te geven aan mijn zomerse make-up look. De bronzer bevat twee glanzende tinten waardoor hij bijna als highlighter functioneert. In combinatie met de zon zorgt deze Glow Bronzer voor een perfecte kleurschittering.

 

Naast de twee bronzers bevat de Paradise Island collectie van Artdeco ook nog deze “Paradise Island” Bronzing Blusher. Het is een frisse kleur die je subtiel aan kunt brengen. Doordat het een glanzende blusher is vind ik het persoonlijk niet mooi in combinatie met de Glow Bronzer. Zelf ga ik liever voor een matte blush. Maar, de blush op zich is verder prima in gebruik en zorgt voor een mooie langdurige glans. De kleur is niet te heftig waardoor je hem goed op kunt bouwen.

 

 

Als laatste wilde ik deze bijzondere Ombre Lipstick met jullie delen. Heb je ooit zo een gave lipstick gezien? Toen ik hem voor het eerst zag was ik meteen verliefd! Dit soort producten maken mij altijd zo blij!

 

 

De drie kleuren van de lipstick zijn perfect op elkaar afgestemd. Daarbij voelt de lipstick heerlijk romig en zacht aan en hij brengt makkelijk aan op de lippen. De Ombre Lipstick bevat het lychee fruit extract (zorgt voor goede hydratatie van de lippen) en Arganolie (reguleert de vochtbalans). Een echt ombre effect krijg je naar mijn idee niet op je lippen, maar los daarvan is het echt een mooie lipstick. De lipstick is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Ik heb de kleur: 43 “Red Fusion” met drie verschillende tinten rood.

 

Ik ben echt mega enthousiast over de nieuwe collectie van Artdeco en vooral de twee bronzers zijn mijn nieuwe favorieten! Helaas is de Artdeco collectie niet overal te koop. Maar mocht je toch wat producten willen aanschaffen, vanaf half april ligt de Paradise Island collectie in de schappen van Topshelf in Nijmegen, Arnhem en Groningen.

(deze post bevat gesponsorde items)

Wat vinden jullie van de nieuwe Artdeco Paradise Island collectie?  

xoxo

Kimberly

 

 

7 Comments

 1. 13/04/2017 / 09:14

  Zo mooie printjes zitten erin! Die lipstick is ook erg tof :D

 2. 13/04/2017 / 10:43

  Ik vind dit een hele mooie collectie!

 3. 13/04/2017 / 11:04

  Wat zien die bronzers er mooi uit!

 4. 13/04/2017 / 11:04

  I am in loveeee ! x

 5. 13/04/2017 / 19:36

  Artdeco is een heel fijn merk vind ik zelf met fijne producten!

 6. 26/04/2017 / 12:14

  Mooie zomerse producten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?