NEW IN | TELEFOONHOESJES VAN CASIMODA

casi-1

Hi beauty’s,
Nu ik al tijdje een nieuwe telefoon heb, namelijk de: Samsung Galaxy S7. Was ik een beetje bang dat er niet zo heel veel leuke hoesjes voor zouden zijn. Gelukkig vond ik een aantal super leuke op de website van Casimoda en ik ga ze vandaag aan jullie laten zien. Vooral de marble lovers onder ons gaan de hoesjes geweldig vinden!

casi-2

Toen ik op de website van Casimoda belande raakte ik maar niet uitgekeken. Ze hebben werkelijk hoesjes voor alle soorten telefoons. Van Apple tot Huawei, je kunt er echt alles vinden! Daarbij zijn de hoesjes heel erg trendy en echte fashion accessoires.

Uiteindelijk heb ik drie, hoe kan het ook anders, prachtige marble phone cases uitgekozen.

casi-3

Ik was eigenlijk best wel benieuwd hoe de hoesjes eruit zouden komen te zien. Aangezien ik alleen gewend was aan de iPhone hoesjes, was ik erg nieuwsgierig hoe groot ze zouden zijn en hoe ze aan zouden voelen.

casi-5

Deze ‘Don’t Forget To Be Awesome’ case is echt geweldig! Ik hou van de combinatie van marmer en roségoud. Het enige wat ik jammer vind is dat ik dacht dat de roségouden letters en sterretjes glimmend zouden zijn. Echter doet dat niet af aan de awesomeness van dit hoesje. Een betere combinatie van kleuren dat dit bestaat er namelijk niet naar mijn mening :)

casi-44

Het tweede hoesje dat ik uit heb gekozen is deze ‘Wereldmap’ case. Hij heeft een zwart marmeren background met daarop een gouden wereldkaart afgebeeld. Hij oogt heet erg luxe en is makkelijk te combineren bij verschillende outfits. En dat is zeker belangrijk these days.

Geef je Samsung Galaxy S7 een unieke bescherming tegen schade met deze wereldmap telefooncover. – Casimoda

casi-7

Het eerste wat in mij opkwam was dat ik de wereldkaart vind lijken alsof hij van make-up is gemaakt. Het is net alsof mijn doosje bronzer kapot is gevallen en daarna op het hoesje is geplakt. Dat maakt deze phone case nog geschikter voor mij, haha!

Ook dit hoesje is van plastic, maar je kunt er ook voor kiezen om het van siliconen te laten maken.

casi-6

Het laatste hoesje die ik bij Casimoda heb besteld is deze super mooie ‘Marble Splash’ case. Ook dit is weer mijn lievelings combinatie: marmer met rose gold.

casi-8

Super mooie details!

casi-9

Je kunt er voor kiezen om de hoesjes met een zwarte omlijsting te laten maken (zoals ik heb gedaan) of je kunt kiezen voor een witte omlijsting. Ik vind het heel erg leuk dat Casimoda deze optie aanbiedt. Zo kun je het hoesje nog meer naar eigen smaak aanpassen.

Wil jij ook een van deze te gekke marble cases aanschaffen? Je koopt ze hier voor maar €15,95. 

Welke is jouw favoriet?
???? ?? ????, ????????

Share:

8 Comments

 1. 27/10/2016 / 08:24

  Wat een leuke hoesjes! Ik heb gelijk een kijkje genomen op de website.

  • Kimberly
   30/10/2016 / 07:29

   Dankjewel en wat leuk! xoxo

 2. 27/10/2016 / 08:45

  Alle drie de hoesjes zijn echt super mooi. Zelf ben ik ook gek op marble print en rosé goud dus vooral het eerste hoesje vind ik mooi!

 3. 27/10/2016 / 10:42

  Leuke hoesjes! Ik ben ook nog op zoek naar een nieuwe, dus ik ga de website zeker even bekijken! :)

 4. 28/10/2016 / 15:58

  In love! Ook al heb ik een Iphone, heb dringend een nieuw hoesje nodig. Ik heb zo’n doorschijnend stevig maar toch flexibel hoesje gekocht. Maar na een paar maanden is deze al volledig verkleurd (echt raar). Vind jouw hoesjes echt super mooi!

  -xo Sara

  • Kimberly
   30/10/2016 / 07:30

   Awh wat balen zeg! Casimoda heeft ook hoesjes voor iPhone’s! xoxo

 5. 01/11/2016 / 22:05

  Wat een leuke hoesjes. Ik kende deze webshop helemaal niet. Jammer ik heb net een hoesje besteld bij Miniinthebox. Hier zijn de levertijden mij eigenlijk iets te lang. Hoe is dat bij Casimoda?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?