NEW IN | ROSE-GOLD PHONE CASE SAMSUNG GALAXY S7

case-1

Hi beauty’s,
OMG! I love this rose-gold phone case so much! Ik vond hem voor maar acht euro op de markt en ik moet hem gewoon even aan jullie laten zien. So, be prepared for loads of pictures :). En o ja: ik heb een nieuwe telefoon, namelijk een: Samsung Galaxy S7! Ja ja, ik ben toch van Apple naar Android overgestapt. Ik deel mijn ervaring in deze blogpost. 

case-2

Kijk even hoe cute dit hoesje is! Ik liep op de markt toen ik bedacht om een hoesje te gaan kopen voor mijn nieuwe Samsung Galaxy S7. Ik ben nogal kieskeurig met mijn phonecases, dus ik verwachtte er niet te veel van. Maar OH MY I love this one! Het leukste vind ik toch wel dat hij doorzichtig is waardoor je telefoon nog steeds zichtbaar is. Dat maakt hem namelijk wat stoerder.

case-3

De details vind ik ook prachtig. Ik was bang dat ik het te girly zou vinden, maar in combinatie met de gouden Samsung is het echt ontzettend gaaf! De diamantjes maken het helemaal af.

case-5

De omlijsting van de camera en sensor vind ik ook heel erg mooi. Zeker omdat het rose gold is natuurlijk :). It feels like it’s made for me, haha!

case-6

De uitstraling is erg luxe (en dat voor maar acht euro).

Zoals jullie op kunnen maken uit deze blogpost, ben ik ERG blij met mijn nieuwe hoesje! Want dat vind ik altijd zo’n klus: een telefoonhoesje uitzoeken… Nu opzoek naar nummer twee om mee af te wisselen. Iemand suggesties?

Ik heb mijn Samsung Galaxy S7 nu ongeveer twee weekjes en ik ben ontzettend verrast door het feit dat ik ZO SNEL gewend ben geraakt aan android. Na ongeveer zes jaar Apple te hebben gebruikt, was ik bang dat ik spijt zou krijgen van deze beslissing. Maar in tegendeel zelfs: er zijn zó veel andere opties met deze telefoon dan met een Iphone. En de camera is AMAZING! Voorlopig ben ik nog niet uitgekeken op deze telefoon want er is nog genoeg te ontdekken!

 

case-1

Wat vind jij van mijn nieuwe phone case?
???? ?? ????, ????????
Share:

15 Comments

 1. Kelly
  26/09/2016 / 08:13

  Ik ben vorig jaar ook van iphone naar een samsung galaxy 6 edge gegaan. Voordeel aan samsung vind ik dat je, je telefoon een stuk persoonlijker kunt maken dan met een iphone.

  Love the case!

  • Kimberly
   27/09/2016 / 06:55

   Ja! Dat is zeker waar! Ik ben er erg blij mee :). En dankjewel! xoxo

  • Kimberly
   27/09/2016 / 07:01

   Dankjewel Lilia! <3

 2. 26/09/2016 / 18:31

  Wat een super leuk hoesje! :)

  • Kimberly
   27/09/2016 / 07:01

   Dankjewel Saar! x

 3. 26/09/2016 / 22:12

  Je foto’s zijn mooi en goed gelukt! Super mooi hoesje ook :D

  • Kimberly
   27/09/2016 / 07:01

   Wat lief! Dankjewel! xoxo

 4. 27/09/2016 / 17:46

  Wat een leuk hoesje. Heel mooi kleurtje.

 5. 27/09/2016 / 21:26

  Het is een onwijs leuk hoesje, vooral de kleur <3
  Ik ben ook een beetje bang om over te stappen naar Samsung maar zit er wel over te denken..

  • Kimberly
   28/09/2016 / 09:51

   Dankjewel Rebecca <3! Ik zou het gewoon doen! Zoals een van mijn volgers hierboven ook al noemde: je kunt een Android veel persoonlijker maken. Je kunt alles zelf indelen (waar je wat wil hebben en hoe het eruit komt te zien). Daarbij is de camera ook ontzettend goed :). Ik ben echt heel erg blij dat ik het heb gedaan, maar het is wel een moeilijke stap.
   Iedereen zei: "Nee! Doe het niet!". Haha!

 6. 28/09/2016 / 12:48

  Serieus, zo mooi! Ik ben ook echt kieskeurig haha. Maar deze is gaaf!

  • Kimberly
   28/09/2016 / 13:47

   Hi Irma! Dankjewel! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?