My most favorite summer dress

Hi babes! Happy Sunday! Vandaag ga ik mijn een-na-laatste dag werken bij ST. Dinsdag begin ik namelijk aan een nieuwe uitdaging! Hoe, wat, waar en waarom leg ik allemaal later nog wel uit! Voor nu wil ik alleen maar kwijt dat de aankomende dagen voor mij dus best wel spannend zijn en dat deze zondag voor mij dus ook geen ‘gewone’ zondag is. Maar, daar gaat het artikel van vandaag niet over! Ik wil jullie namelijk mijn favoriete zomerjurkje laten zien, die tevens mijn beste sale-buy is! 

-WHITE LACE ALL OVER THE PLACE-

Deze zomer zie je óf hele sporty looks voorbij komen óf echte romantische lace-y outfits. Ik vind beide stijlen erg leuk, maar dit seizoen neig ik toch meer naar de girly floral -en lace looks. Zo hebben jullie eerder al mijn flower-on-flower look kunnen zien, en heb ik jullie ook al verteld dat ik gek ben op mijn floral two-piece! De look van vandaag is vrij simpel, elegant en easy to wear.

 

Het jurkje dat ik draag is gemaakt van katoen wat dus heerlijk luchtig is voor warme zomerse dagen. Wat ik ook fijn vind is dat het jurkje een kort mouwtje heeft, luf it! Dat maakt hem iets draagbaarder voor meerdere gelegenheden! Zelf draag ik hem graag als ik een dagje de stad in ga of als ik ergens ga eten met vriendinnen of mijn vriend. Voor mij écht de ideale summer dress!

Toen ik deze look voor het eerst deelde op mijn Instagram, kreeg ik zo veel vragen van jullie over waar je hem kon kopen. Ik heb hem in de sale bij Only voor maar €8,00 gekocht! Helaas is deze nu helemaal uitverkocht… Gelukkig heb ik wel een soortgelijke gevonden op de website van Only! Je shopt hem hier.

Wat vind jij van mijn favo summer dress?

xoxo,

Kimberly

12 Comments

 1. Sylvana Kusters
  30/07/2017 / 11:37

  Love this look babe!! ?

  • Kimberly
   02/08/2017 / 21:41

   Thanks gurl!

 2. 30/07/2017 / 12:29

  Ik vind hem echt heel leuk! Mooie foto’s ook!

 3. 30/07/2017 / 19:21

  Ik hou van jurkjes, maar jij hebt ook zon mooie getinte huid dat het je echt nog veeeeel beter staat!

  En sale items, zijn altijd nog net iets fijner dan gewone items. Love it!

  Succes met je nieuwe uitdaging, ik volgde je nog niet maar zal zeker je in de gaten houden!

  Liefs,
  Rosita Elise

  • Kimberly
   02/08/2017 / 21:38

   Dankjewel! Super lief van je babe! <3

 4. 31/07/2017 / 17:19

  Jammer dat hij uitverkocht is! Had hem graag gekocht hihi

 5. 02/08/2017 / 08:59

  Wat een prachtige look zeg, die jurk is helemaal hemels!

  • Kimberly
   02/08/2017 / 21:38

   Dankjewel lieverd! x

 6. 04/08/2017 / 15:39

  Wauw het is inderdaad een mooi jurkje!

 7. 14/08/2017 / 14:46

  Hij staat je zo moooi <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?