MERRY X-MAS!

xmas-ff

Hi beauty’s,

Het is zo ver! Het is vandaag Eerste Kerstdag! YAY! Dat betekent: lekker eten, kerstmuziek, cadeaus en heel veel gezelligheid! Merry x-mas all!

In deze korte blogpost wil ik jullie voornamelijk hele fijne kerstdagen wensen!

Gisteren hebben Fer en ik een heerlijk uitgebreid diner gehad bij mijn moeder met de hele familie. Het was erg gezellig en ik heb super leuke cadeaus gehad! Die komen waarschijnlijk later nog wel voorbij in een blogpost.

Nu moet ik opschieten om alles op tijd af te hebben voor de brunch bij ons thuis! En vanmiddag komen mijn schoonouders en blijven ze eten en slapen. EEN GROOT KERSTFEEST! Je kunt mij volgen op Snapchat (bblognl) als je op de hoogte wilt blijven van mijn kerstdagen!

xmas-44

Nogmaals hele fijne kerstdagen en geniet van familie en vrienden! Tot na de kerst!

Wat zijn jouw plannen voor de kerst?
???? ?? ????, ????????
Share:

1 Comment

  1. 25/12/2016 / 09:34

    Wat een heerlijke planning. Onwijs veel plezier deze feestdagen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?