MEET MY AMAZING SHEARLING JACKET | SHEIN

Hi beauty’s,
Jullie konden volgens mij niet om mijn nieuwe jas heen want ik heb namelijk nogal wat foto’s met mijn nieuwe crush, deze prachtige Camel kleurige Shearling Zip Jacket van Shein, op Instagram met jullie gedeeld. En aan jullie reacties te zien waren jullie net zo enthousiast over deze jas als ik! Vandaag ga ik nog wat meer vertellen (en laten zien) over mijn nieuwe aanwinst! Enjoy!

Toen Shein mij benaderde voor een samenwerking werd ik meteen enthousiast! Ik denk dat een aantal van jullie al wel bekend zijn met deze Chineese webshop door andere bloggers en fashionista’s. Dat is in ieder geval wel waar ik het merk van ken. Zelf had ik nog nooit iets van deze webshop besteld maar ik stond te popelen om dit eens te doen. Zeker omdat ik de items die andere meiden van Shein kopen, altijd erg leuk vind!

Naar de kwaliteit was ik voornamelijk erg benieuwd. Ik las veel verschillende reviews over Shein met veel verschillende meningen over de kwaliteit van de afwerking en stoffen.

De Shearling en Lammy coats zijn weer helemaal terug van weggeweest en zijn dit seizoen echt een trend piece! Omdat iedere fashionblogger al in de zwart en/of zandkleurige variant loopt, was ik juist opzoek gegaan naar iets aparts. Toen ik deze camel kleurige voorbij zag komen twijfelde ik geen moment: dit was de jas waar ik naar zocht!

Ondanks dat de jas 100% van Polyester is gemaakt, voelt hij wel heel erg zacht aan. Ook het contrast tussen de witte voering en kraag in combinatie met camel vind ik erg mooi! De afwerkingen van de belijning en de kraag hadden van mij wel iets mooier gemogen. De stiksels zijn namelijk duidelijk te zien. Maar, ondanks dat is deze jas zeker waar voor je geld!

Ik style mijn Camel Faux Shearling Asymmetric Zip Jacket met een relaxed fit pinstripe pants en stoere witte platform sneakers.

Wil je deze prachtige trendy shearling jacket van Shein ook kopen? Wees er dan snel bij! Hij is nu in de sale voor maar €31,63 en je shopt hem hier. Let er wel op dat de levertijd ongeveer twee weken is!

Naast deze te gekke jas heeft Shein nog veel meer trendy pieces op hun webshop. Van kleding tot schoenen en accessoires, het is er allemaal! De mosgroene velvet bag die je op de foto’s ziet, komt ook bij Shein vandaan en de kwaliteit is echt heel erg mooi! I’m so in love with this outfit! En er is een BIG SALE going on, dus zeker een kijkje waard!

SheIn -Your Online Fashion Vintage Dress

Wat vind jij van mijn nieuwe jas?
???? ?? ????, ????????

Share:

5 Comments

  • Kimberly
   06/02/2017 / 21:44

   Dankjewel! En wat leuk! xoxo

 1. 27/01/2017 / 14:40

  Ik vind ‘m echt zó gaaf! <3_<3 Heb hem al een paar keer voorbij zien komen en ik ga het denk ik ook bestellen!

  • Kimberly
   06/02/2017 / 21:44

   Thanks <3! Wat leuk! Ik ben er zoooo blij mee :) x

 2. 07/04/2017 / 10:49

  Ik heb hem ook! Omdat het nu natuurlijk weer lekker zomer wordt, heb ik hem gekocht met korting! Ilove it!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?