MATTE ME LIP CREAMS | SLEEK

lipcream 4
Hi beauty’s,
Laatst ontving ik een leuk pakketje van missgorgeous.nl. Miss Gorgeous is een échte ‘vrouwenwebshop’ vol beautygoodies voor een mooi prijsje. Ze verkopen er merken als: Sleek, Real Techniques, O.P.I en Urbun Decay. Daarbij hebben ze ook een steeds vernieuwende stock waardoor je nooit uitgeshopt raakt. Vandaag review ik twee vloeibare lipsticks met een matte finish van Sleek van de Matte Me collectie. Zijn jullie net zo benieuwd naar deze lip creams als ik?

Om eerlijk te zijn is dit de allereerste keer dat ik producten van Sleek uitprobeer. Ik ben gewoon nog nooit in de verleiding gekomen om iets van Sleek te bestellen. Maar aangezien ik over het algemeen wel goede verhalen hoor over dit Britse cosmeticamerk, zijn mijn verwachtingen toch wel hoog gespannen.

sleek 1

De verpakking ziet er in elk geval al veelbelovend uit! De kleuren komen mooi uit in combinatie met de matte zwarte dop en het doorzichtige flacon.

sleek 2

De kleuren die ik voor jullie ga reviewen zijn: 435 PETAL en 434 PARTY PINK.

sleek 6

Op de swatches is de kleur al vrij intens en knallend.

sleek 5♥ 435 PETAL

Ik vind PETAL echt een hele mooie kleur voor een alledaagse look. Hoewel ik de dekking wel matig vind. Je ziet toch wel wat velletjes zitten en daarbij was het vrij lastig om de juiste hoeveelheid aan te brengen op de lippen en deze goed te verdelen. Jammer, want de kleur spreekt mij toch wel erg aan!

sleek 4

sleek 7

♥ 434 PARTY PINK

PARTY PINK is een iets intenser kleurtje en leuk om te dragen naar een festival of feestje. Echter vind ik ook bij deze kleur de dekking tegenvallen. Het was lastig om de vloeistof goed te verdelen waardoor hij op sommige plekken dikker opdroogt dan op andere plekken.

CONCLUSSIE

Al met al had ik toch wel wat meer verwacht van deze Matte Me glossjes van Sleek. De verpakking deed mijn verwachtingen nog meer omhoog halen maar tijdens het aanbrengen voelde ik al wat teleurstelling opkomen. De kleuren zijn werkelijk prachtig en ook het matte effect is ontzettend leuk bedacht. Helaas vergt het aanbrengen van de lip creams aardig wat concentratie en daarbij moet je opletten dat de gloss niet al opdroogt tijdens het aanbrengen ervan, anders krijg je vlekken.

Vind je het niet erg om uitgebreid de tijd te nemen om deze vloeibare lipstick aan te brengen en hou je wel van precisiewerk? Dan zou ik deze glossjes gewoon lekker uitproberen.

R: De Matte Me lip creams zijn te bestellen op missgorgeous.nl en kosten €6,39 p/st.

 

Wat vind jij van deze lip creams?
???? ?? ????, ????????
Share:

7 Comments

 1. 14/06/2016 / 21:48

  Wat jammer dat jij ze niet fijn vind. Ik vond het aanbrengen eerst ook totaal niet fijn en een beetje plakkerig maar als je het dun aanbrengt met een kwastje en dan nog een laagje aanbrengt zit het als een dijk :-) succes ?

 2. 15/06/2016 / 07:57

  Jammer dat je zo snel moet aanbrengen om een perfect matte effect te krijgen. Ze zien er wel mooi uit!

 3. 15/06/2016 / 09:52

  Jammer dat je niet helemaal tevreden bent. Ik vind ze er wel mooi uitzien, maar zelf heb ik weinig geduld. Mooie nagels heb je trouwens.

  • Kimberly
   16/06/2016 / 07:43

   Dankjewel! x

 4. 20/06/2016 / 08:54

  Ik vind de kleuren echt super tof, maar jammer dat het niet super easy aanbrengt!

 5. 20/06/2016 / 17:03

  Super mooie kleuren en wauw wat staan ze je prachtig babe! X

  • Kimberly
   20/06/2016 / 19:47

   Dankjewel :) xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?