LOW-BUDGET FASHIONNAILS | PRIMARK

gooodddd
Hi beauty’s,

Na heel veel vragen en complimenten over mijn nagels te hebben gehad, waarna mijn antwoord luidde: ze waren maar €1,50 hoor! Heb ik besloten om er een artikeltje over te schrijven.

Sinds ik weer in de mode werk, vind ik het belangrijk dat mijn nagels er altijd mooi en verzorgt uitzien. En oh man wat heb ik een hekel aan het lakken van mijn nagels! Ik snap gewoon niet hoe dat leuk kan zijn. Daarbij breken mijn nagels ook altijd heel erg snel af. Dus heb ik een oplossing gevonden waarbij ik maar af en toe mijn nagels hoef te lakken en ze ook nog eens mooi blijven!

nail 2

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, je moet alleen de juiste producten vinden voor de juiste prijs. Ik waagde de gok en probeerde de nep-nagels van de Primark uit. Voor deze look gebruikte ik de: ‘French Manicure’ uit de Fashion Nails collectie.

Kies eerst de tien juiste nagels uit (er zitten 24 nagels in één pakje), die goed aansluiten op je eigen nagels. Dat is gewoon even een kwestie van de nagel op jouw eigen nagel leggen. Pak daarna de lijm erbij en plak één voor één de nagels op. Ik verdeel de lijm altijd over mijn eigen nagel waarna ik de nep-nagel erop plak. Ik druk hem dan nog even tien seconden aan zodat ik zeker weet dat de nagel goed vastzit. (de lijm van de Primark is niet heel erg goed, maar je kan de lijm van de Big Bazar gebruiken. Zo’n potje kost geloof ik €1,50).

nail 3

nail 4

Als alle nagels erop zitten is het tijd om ze wat ‘echter’ te laten lijken. Ik breng een lakje aan in de kleur: 14 – COBALT. Deze is ook van de Primark en kost maar €1,00. Ik hou echt van dit kleurtje! Het staat lekker zomers en matcht met veel outfits. Ik moest echter wel vier lagen aanbrengen voordat de dekking mooi was. Maar ja, het lakje is dan ook wel erg goedkoop, haha!

naulsss

Als de nagellak is opgedroogd is het alleen nog tijd voor een topcoat. Dit breng ik altijd voor de zekerheid aan zodat mijn nagels langer mooi blijven. Ik gebruik het topcoatlakje van Essence.

nail

Als je de puntjes van de nagels te heftig vindt kan je ze ook nog een beetje bijvijlen met een glasnagelvijl.

Wat vinden jullie van mijn LOW-BUDGET FASHIONNAILS?
???? ?? ????, ????????
Share:

12 Comments

 1. 28/05/2016 / 12:08

  Ik ben dol op low-budget ;)

  • Kimberly
   30/05/2016 / 16:12

   Me too :)

 2. 29/05/2016 / 13:17

  Wat een super mooie kleur nagellak!

  • Kimberly
   01/06/2016 / 06:44

   Ja hé? Ik ben er ook helemaal verliefd op! :)

 3. 31/05/2016 / 14:01

  Goede tip!

 4. Jeany
  31/05/2016 / 14:19

  Wat een mooie nagels! Ik ben er helemaal jaloers op…

  • Kimberly
   01/06/2016 / 06:45

   Dankjewel xxxxxxxx

  • Kimberly
   01/06/2016 / 06:45

   ja, het was eerst even wennen. Ik dacht dat ik ze te heftig zou vinden met die punten maar ik kan nu niet meer zonder.. haha! xx

 5. 15/07/2016 / 19:11

  Kleur is idd zeker mooi!

 6. 31/01/2017 / 09:51

  ik wil kunst nagels bestellen waar staat de site van bestellen ik wil 10 pakjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?