HOE MAAK JE JOUW KLEDINGKAST FALL-READY?

rek-5

Hi beauty’s,
De wisseling van de seizoenen vind ik altijd heerlijk! Ik kan dan namelijk weer lekker losgaan met de nieuwste trends en mijn kledingrek aanpassen naar het seizoen. Vaak las ik ook nog een dag in waarop ik allemaal items combineer en op internet struin naar wat ik allemaal nog wil toevoegen aan mijn wardrobe. Maar hoe maak je jouw kledingkast eigenlijk fall-ready? Vandaag geef ik jullie een aantal tips.

rek-2

 • Voeg panty’s toe

Panty’s zijn de perfecte oplossing voor de herfst! Zo kun je namelijk nog steeds jouw favoriete jurkjes/rokjes dragen zonder dat je kou vat. Daarbij kan je ook nog een beetje afwisselen met de dikte van de panty, patroontjes en kleuren. Zelf draag ik in de herfst graag een rokje met een panty gecombineerd met een stoere boot of over-the-knee laars.

 • Voeg trendkleuren toe

Door de trendkleuren van dit seizoen toe te voegen aan je wardrobe is het al gemakkelijker om er in de herfst trendy bij te lopen. Schaf bijvoorbeeld een blushkleurige trui aan, een mosgroene blouse en een indigo skirt. Dit alles is natuurlijk goed te combineren met wat basisitems in zwart of wit. Hou je het liever helemaal basic en wil je niet investeren in een compleet nieuwe garderobe? Probeer dan met accessoires in trendkleuren  je outfit iets op fleuren. Denk aan een bordeauxrode sjaal of hoed gecombineerd met je zwarte leather jacket.

 • Leren handschoenen

Een goed paar leren handschoenen maakt je herfstoutfit al snel compleet. Zeker een investering waard! Daarbij zorgen de handschoenen ook voor een classy uitstraling en dat is iets wat ik zelf erg belangrijk vind.

rek-4

 • Layeren

Laagjes creëren in je outfit zorgt al snel voor een herfstachtige look. Daarbij is het ook leuk om lekker te variëren en combineren. En je kunt gemakkelijk je eigen ‘touch’ geven aan je outfit. Denk bijvoorbeeld aan een rokje met een grote sweater en een lange jas. Of je favoriete zomerjurkje met een t’shirt eronder. Er zijn zo veel manieren om te layeren en het is zo ontzettend leuk om te doen!

 • Knitwear 

I love big oversized sweaters en ze zijn mega trendy dit seizoen. Door één of twee van deze cozy items aan te schaffen loop je er ook op de koudere dagen helemaal hip bij. Zelf draag ik zo’n sweater ook graag als ‘jas’ wanneer het niet regent. Voor een wat meer girly look kan je de sweater ook goed combineren met een rokje.

rek-1

Zelf ben ik al helemaal klaar voor de wat koudere herfstdagen. Dit is namelijk toch wel mijn lievelingsseizoen wat kleding betreft omdat ik nu lekker veel laagjes over elkaar heen kan dragen. Daarbij vind ik de herfstaccessoires ook altijd heel erg mooi. Denk aan: hoeden, sjaals, handschoenen en mutsen.

Ben jij all helemaal fall-ready?
???? ?? ????, ????????
Share:

11 Comments

 1. 03/10/2016 / 08:03

  Ik ben ook dol op herfst kleding! Mooie kleuren en lekkere stoffen. jouw collectie ziet perfect uit!!

  • Kimberly
   05/10/2016 / 10:08

   Dankjewel <3

 2. 03/10/2016 / 09:18

  Wat een fijne tips! Vooral de panty tip pas ik ook vaak toe, ideaal om zo je favoriete jurkje herfst proof te maken. Laagjes dragen in de herfst vind ik ook erg fijn!

  • Kimberly
   05/10/2016 / 10:09

   Dankjewel babe! JA! Love layering<3

 3. 03/10/2016 / 09:26

  dat rek met die lampjes zo is zo leuk! ik heb helaas geen ruimte ervoor maar vind het zó leuk staan <3 en ik ben dol op knit wear, draag het liefst altijd truien.

  • Kimberly
   05/10/2016 / 10:09

   Thanks girl!

 4. 03/10/2016 / 11:37

  Handige tips! Ik ga dit jaar wat panty’s aanschaffen en een paar leuke rokjes denk iK!

  • Kimberly
   05/10/2016 / 10:34

   Super leuk! Ik heb gisteren voor het eerst weer een panty aangehad:).

 5. 03/10/2016 / 14:58

  Op gebied van fashion mag ik nog een hoooop leren haha. Gelukkig zit ik op gebied van panty’s wel goed. Ben dol op rokjes en blijf het in de herfst ook gewoon dragen. I love it!

 6. 03/10/2016 / 20:50

  Ik heb vandaag ook weer al mijn herfst kleding in de kast gehangen en het voelt weer heerlijk.

  • Kimberly
   05/10/2016 / 10:34

   Aahh, ja heerlijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?