HERFST DECORATIE TIP | LALALAB

p-1

Hi beauty’s,
Tijdens de herfst vind ik het altijd heel erg leuk om mijn huis in cozy sferen te brengen. Toen ik de foto-app: LALALAB voorbij zag komen kreeg ik meteen een leuk idee om mijn huis wat meer ‘fall proof’ te maken. Vandaag vertel ik jullie over deze geweldige app en geef ik een herfstdecoratie tip! 

p-7

LALALAB is een superleuke app waarbij je gemakkelijk een eigen fotoalbum, poster of foto’s kunt laten afdrukken. Daarbij kun je alles helemaal customizen en aanpassen naar jouw eigen smaak.

Na het downloaden van de app kan je kiezen welk product je wilt laten maken. Ik heb gekozen voor deze polaroid-achtige prints voor een vintage look.

Hierna kom je in de ontwerpstudio terecht waar je zelf een tekst aan de printables kunt toevoegen. Daarbij kun je ook kiezen in welke lettertype, grootte en kleur je dit wilt hebben. Zelfs de achtergrond van de foto’s in naar eigen smaak aan te passen!

p-3

Zelf heb ik gekozen voor een simpele en minimal witte achtergrond en zwarte letters.

p-5

p-9

p-6

Nadat ik de foto’s had besteld werden ze al vrij snel bezorgd in een super schattig envelopje! Je kunt trouwens niet via iDeal betalen maar wel met je Paypall account of Creditcard. Daarbij zijn de verzendkosten en de kosten van de producten heel erg betaalbaar! 

‘Print great moments’. -LALALAB

p-10

TIP: om van de foto’s een gezellig herfstig geheel te maken, heb ik er voor gekozen om deze slinger van fake fall leaves te gebruiken. Hij is van de Xenos by the way!

p-11

Daarna heb ik een aantal LED-lampjes om de slinger gewikkeld voor het echte cozy gevoel! De foto’s heb ik met kleine knijpertjes aan de slinger bevestigd. How cute?

p-12

Ik ben onwijs blij met mijn fotootjes! Ze staan erg gezellig en op deze manier heb ik deze momenten voor altijd!

Wat vind jij van mijn LALALAB foto’s?
???? ?? ????, ????????
Share:

15 Comments

 1. 25/11/2016 / 09:53

  Heel leuk gedaan Kimberly! Ik heb ook zo’n slinger thuis hangen met allerlei blaadjes die ik zilver met glitters gespoten heb. Daar heb ik allerlei piepschuim hartjes, naamplaatjes en lichtjes ingehangen en tadaa, een superleuke en creatieve slinger is het resultaat. Maakt je kamer zoveel gezelliger vind ik! Binnenkort maar weer eens een nieuwe slinger maken! Heel leuk om daar foto’s in te hangen <3. Liefs

  • Kimberly
   27/11/2016 / 10:10

   Wat leuk dat je de bladeren zilver hebt gespoten! Dat heeft echt een leuk effect volgens mij! En dankjewel! xoxo

 2. 25/11/2016 / 10:57

  Wat leuk! Dit zou echt super staan op mijn grid board <3 Ziet er super mooi uit :)

  • Kimberly
   27/11/2016 / 10:09

   Ja, gaaf! En thanks! x

 3. 25/11/2016 / 11:43

  Wat leuk zijn ze zeg. Ik zou ook wel zoiets willen in zwart/wit van mijn dochtertje en dan ook ophangen als een slinger. Thanks voor de review en tip!

  • Kimberly
   27/11/2016 / 10:09

   Wat een leuk idee! En graag gedaan! xo

 4. 25/11/2016 / 12:42

  Ahh super leuke foto’s! Om ze dan zo op te hangen in een slinger is echt gaaf <3

  • Kimberly
   27/11/2016 / 10:09

   Dankjewel! xoxo

 5. 25/11/2016 / 13:09

  Ooooh zo leuk die polaroid fotootjes! Wat is dat mooi en leuk geworden :D

 6. 26/11/2016 / 13:12

  Heel erg leuk! En je hebt ze ook mooi opgehangen. Wel handig ook die foto’s! Ik ga er ooit ook eens bestellen.

  • Kimberly
   27/11/2016 / 10:09

   Dankjewel! Ja, leuk! Het is super makkelijk te bestellen en leuk om te doen! xoxo

  • Kimberly
   27/11/2016 / 10:08

   Dankjewel! xoxo

  • Kimberly
   03/12/2016 / 07:13

   Dankjewel Ilona! x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?