Get that glow!

Hi loves, ik heb echt een drukke week achter de rug maar de zon maakte veel goed! Vandaag ben ik lekker vrij en ik zit nu met een kopje thee aan de eettafel te genieten van de zon, zo fijn! In de lente en zomer wil ik mijn huid altijd een intensere glow geven dan in de wintermaanden en ik heb een product gevonden die mijn highlighter dromen heeft waargemaakt.

De ‘All Over Glow’ formule van Bobbi Brown is echt mijn nieuwe favoriete product en ik heb hem dan ook meteen toegevoegd aan mijn dagelijkse make-up routine. Ik wilde een highlighter met een natuurlijke maar toch ook opvallende glow. Deze formule van Bobbi Brown (die trouwens in een prachtige stijlvolle verpakking komt) geeft mijn huid echt de glow die ik zocht!

De formule is behoorlijk gepigmenteerd en reflecteert het zonlicht waardoor je maar een heel klein beetje nodig hebt. Ik gebruik de highlighter op de T-zone van mijn gezicht maar je kunt de formule ook op de rest van je lichaam gebruiken. Als ik een ‘no make-up day’ wil dan gebruik ik soms alleen de highlighter.

Wij gaan zo naar de markt om verse bloemen te kopen en nog meer van de zon te genieten. Enjoy your day angels! x

4 Comments

 1. 15/04/2018 / 15:23

  Oohh die moet ik echt eens proberen! Highlighters zijn sowieso een must tijdens de zomer dagen.

  • Kimberly
   15/04/2018 / 18:32

   Ja, hij is zo fijn! Dank je lieverd! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?