DE KRACHT VAN MANIFESTATIE

manifesteren

Manifestatie: je hebt er vast al eens van gehoord en zeker als je een beetje bekend bent met de wet van de aantrekkingskracht. Zelf ben ik in 2019 begonnen met het manifesteren van mijn doelen en het gebruiken van positieve affirmaties. Omdat ik zelf de waarde van manifestatie heb ontdekt, wilde ik dit ook met jullie delen zodat, mocht je het leuk vinden, je hier ook mee aan de slag kan gaan.
Maar eerst even over de wet van de aantrekkingskracht. Want wat is dat eigenlijk? Alles in het universum is een natuurkundig meetbare trilling(frequentie), dat is vastgesteld door wetenschappers. Gelijksoortige trillingen trekken elkaar aan. Zo hebben gedachten, woorden en emoties allemaal een eigen trillingsfrequentie. Wat je denkt, bewust of onbewust, trek je dus aan. Positive attracts positive en negative attracts negative.

DE KRACHT VAN MANIFESTEREN

Door middel van manifestatie kun je negatieve overtuigingen ombuigen naar positieve overuigingen waardoor je ook weer positieve frequentie aantrekt. Maar naar het veranderen van oude en negatieve overtuigingen kun je ook bepaalde doelen manifesteren, zoals: liefde, succes (in welke vorm dan ook) en/of een baan. En je kunt zelfs tot in detail je droomleven manifesteren!

MAAR WAAR BEGIN JE??

De eerste stap is bewust worden van je gedachten en overtuigingen. Wees op een dagelijkse basus bewust van wat je gelooft over je jezelf en je leven. Doordat je bewust wordt van je gedachten, kun je deze veranderen en dus bepalen wat je uitstraalt en aantrekt. Er zijn verschillende manieren om je bewust te worden van je gedachten. Twee manieren die ik heel fijn vind zijn:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✨ – mediteren
✨ – journalen
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wat het manifesteren van je doelen betreft, hierbij is het belangrijk dat je heel precies te werk gaat en tot in detail jouw droomleven en doelen voor je ziet. Manieren om doelen te manifesteren zijn:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✨ – maak een vision board met afbeeldingen van jouw dromen en doelen tot in detail, bijvoorbeeld: je droomhuis, een stad of land die je heel graag wilt bezoeken, een bepaald bedrag dat je wilt verdienen/sparen etc. ⠀⠀⠀⠀
✨ – schrijf je doelen op en specificeer ze zo goed mogelijk
✨ – gebruik affirmaties om positieve frequentie te zenden en negatieve overtuigingen om te buigen.
✨ – schrijf in detail een dag uit jouw droomleven op. Wat eet je voor ontbijt? Waar woon je? Met wie ben je? etc. Hoe specifieker hoe beter. 
manifest
Zoals je kunt merken is het vooral heel erg belangrijk om duidelijk voor jezelf te hebben wat je wilt manifesteren, want dan werkt de wet van de aantrekkingskracht het beste. Voor mij is manifesteren echt een hele mooie manier om bewuster te zijn van mijn mindset en gefocust te blijven op mijn doelen.

HOE DENK JIJ OVER MANIFESTATIE?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?