CREËER JOUW EIGEN ONLINE MODELLEN PORTFOLIO MET IMODELS

mdoel-3

Hi beauty’s,
Ben jij niet voor de camera weg te slaan en is het jouw droom om ontdekt te worden door grote modellenbureaus? Lees dan zeker even verder want vandaag vertel ik jullie over een gloednieuwe app genaamd: iModels. 

Tegenwoordig plaatsen we van alles op Instagram: van professionele outfitposts tot foto’s van ons eten. Dit maakt het voor modellenbureaus lastig om modellen te scouten met een hart voor het vak. En wat het echt lastig maakt is dat bureaus geen persoonlijke kenmerken kunnen inzien op Instagram. Maar heb jij een serieuze droom om model te worden? En lukt het je maar niet om jouw talent met de rest van de wereld te delen? Dan is iModels dé perfecte app waarmee je jouw online modellenportfolio op kunt bouwen.

 

i-3

Hoe werkt het?

De iModels app is gemakkelijk en gratis te downloaden in de App Store voor iedereen tussen de 14 en 35 jaar. De app is helaas nog niet beschikbaar voor Android, maar daar komt snel verandering in!

i-4

 

 

Na het installeren van de app kun je beginnen met het opbouwen van jouw eigen modellenportfolio. Daarbij is het belangrijk dat je jouw persoonlijke kenmerken volledig invult en deze constant aanvult en up-to-date houdt.

i-6

i-1

 

Naast de foto’s die je kunt uploaden, kun je ook gemakkelijk persoonlijke kenmerken toevoegen aan jouw portfolio. Denk aan: haarkleur, lengte en maten. Hierdoor hebben de opdrachtgevers in één klik al jouw gegevens bij de hand.

i-2

Extra leuk: je kunt in de iModels app al het laatste nieuws over de modellen wereld lezen!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de iModels app? Dan heb ik nog een leuk nieuwtje voor jullie: je kunt nu namelijk een professionele fotoshoot winnen waarvan je de foto’s weer kunt gebruiken voor jouw online porfolio! Wat moet je doen? Plaats na het downloaden van de app één van jouw beste foto’s op Instagram. Tag @imodels.me en gebruik de hashtags: #imodels #modellenapp #jouwmodellenportfolio. 

Ik wens jullie veel succes met de wedstrijd en ik zou het leuk vinden als je hieronder laat weten of je meedoet om de fotoshoot te winnen! 
???? ?? ????, ????????

 

Share:

2 Comments

  1. 02/11/2016 / 17:48

    War een leuke app zeg!! Echt een uitkomst.

  2. 06/11/2016 / 08:37

    Wat een leuke app, ik doe er zelf niet aan mee maar wel leuk voor de meiden (en jongens) met een modellendroom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?