Cloudy Saturday

Hi babes,

Ten eerste: Good morning :)! Het is zondagochtend dus het is tijd voor een heerlijke relaxe dag! Nou, voor jullie dan! Die van mij heb ik gisteren gehad en die heb ik rijkelijk gevuld met koffie, bloggen, goed gezelschap en een cozy outfit!

Ik had aardig wat op de planning staan voor mijn blog gisteren dus ik begon mijn dag met een heerlijk cappuccino en ik kroop achter mijn laptop. Morgen komt er trouwens een artikel online waarin ik jullie het een en ander uitleg over de verandering op mijn blog.

Every story I create, creates me. I write to create myself,- Octavia E. Butler

Bovenstaande quote beschrijft niet alleen mijn afgelopen dagen, ik wil deze quote eigenlijk in de toekomst met alles wat ik doe meenemen! Daarom leek het mij leuk om deze met jullie te delen. Cuz it’s true tho!

Fer was trouwens ook gezellig vrij, dus ik wilde graag wat tijd vrijmaken om samen iets leuks te doen. We besloten om naar de markt te gaan bij ons in de buurt om daar wat boodschapjes te doen zoals: groeten en fruit. Daarbij hebben we ook lekker kibbeling gegeten, nom!

Ik droeg ditncozy outfitje vandaag (die jullie gisteren voorbij hebben zien komen op mijn Instagram):

Outfit details:

De Fake Leather Pants van Zara heb ik in de sale gekocht voor maar: 10 euro! Wat een koopje girls! Hij staat niet meer online op de website maar misschien is hij nog in de store te vinden :).

Na ons marktavontuur heb ik nog wat aan mijn blog gewerkt en mijn kledingkast wat opgeruimd en geordend. I love to do that!

Al met al was het een heerlijke vrije dag.

Nu ben ik al weer onderweg naar Den Haag voor mijn werk waar van de week een deel van de nieuwe SS’17 collectie is geleverd. Can’t wait for summer to begin!

Enjoy your day babes en ik spreek jullie snel!

xoxo

Kimberly

Share:

2 Comments

    • Kimberly
      06/02/2017 / 21:43

      Thanks girl! xo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?