CHOCOLATE HEAVEN WITH HANDS OFF MY CHOCOLATE

hands-1

Hi beauty’s,
Ik kan mijzelf denk ik wel de grootste chocolate-addict van de wereld noemen. Chocolade en ik gaan gewoon perfect samen! Dus toen ik een mailtje kreeg van Hands off my chocolate om twee smaken te proeven, hoefde ik natuurlijk geen seconde na te denken! Vandaag neem ik jullie mee naar de chocolate heaven van Hands off my chocolate. 

hands-2

Ik werd nog blijer toen ik het pakketje open maakte en daar twee mega dark chocolate repen aantrof. Pure chocolade vind ik dan ook het aller lekkerste! Maar, voordat ik jullie overval met al mijn enthousiasme over deze repen, eerst even wat basiskennis over deze fair-trade Belgische chocolade.

Hands off my chocolate is nog niet heel erg lang op de markt, maar nu al favoriet van vele chocolade lovers zoals ik. Een tijdje geleden ben ik bij de lancering van Hands off my chocolate geweest en ik viel als een blok voor dit nieuwe merk.

hands-7

Hands off my chocolate ondersteunt het Quality for a Better Life programma. Hiermee helpen ze boeren om hun cacao op een duurzame manier te verbouwen en tegelijkertijd hun gezinsleven te verbeteren. Wil je hier meer over weten? Kijk dan even op hun website.

eerlijk leven, eerlijke prijzen,
eerlijk onderwijs, eerlijke teelt,-Hands off my chocolate 

hands-3

Vandaag review ik voor jullie de Seriously Dark en Double Dark chocolade repen.

hands-4

De Seriously Dark is met haar 85% dark cacao de meest krachtigste chocoladereep van Hands off my chocolate. I love it! Deze reep is voor de echte chocolade liefhebbers onder ons en bevat (maar) 11% suiker. De chocolade is makkelijk af te breken en heerlijk romig van binnen. Dat vind ik erg bijzonder omdat de meeste pure chocolade vaak keihard is.

hands-5

De Double Dark bevat 70% cocoa en is ook vrij krachtig. Toch is deze reep iets milder dan de Seriously Dark en goed te doen als je geen ervaren dark chocolate eter bent.

hands-6

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze fair-trade chocolade repen van Hands off my chocolate? Dan hoef je niet ver te zoeken want ze liggen gewoon in de schappen van Albert Heijn!

Als je niks wilt missen van Hands off my chocolate dan kun je ze op Facebook in Instagram gewoon volgen. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste smaken!

Kende jij Hands off my chocolate al?
???? ?? ????, ????????

Share:

18 Comments

 1. 04/11/2016 / 07:09

  Lekker!!! Ik hou ook heel veel van chocola, alleen heb ik deze nog nooit geprobeerd

 2. 04/11/2016 / 07:55

  De repen zien er al ontzettend leuk uit. Krijg er wel een beetje lekkere trek van!

 3. 04/11/2016 / 08:50

  Mmm ook al is het pas 8:47 nu, ik krijg er nu al zin in <3

  • Kimberly
   07/11/2016 / 07:29

   Hahaha! Ik had precies hetzelfde toen ik de blogpost die ochtend online zag staan! x

 4. 04/11/2016 / 10:56

  Heerlijk ziet het eruit! Maar ik zal me toch even moeten inhouden hier :D

  • Kimberly
   07/11/2016 / 07:29

   Hihi! Af en toe lekker snoepen mag toch best? Daarbij is deze chocolade nog redelijk ‘gezond’ door het lage suikergehalte en hoge cacao percentage! :) xoxo

 5. 04/11/2016 / 13:09

  Die chocolade is echt heeeeel lekker! <3

 6. 04/11/2016 / 18:37

  Hoe donkerder de chocola, hoe beter voor mij! Deze repen zien er ook gewoon zo leuk uit :) x

  • Kimberly
   07/11/2016 / 07:31

   Ah, me too! Ja hé? En mega lekker! Zeker eens proberen! Eet jij ook al van kinds af aan (terwijl iedereen wit of melk neemt) pure chocoladeletters met Sinterklaas? Hihi! xoxo

 7. 04/11/2016 / 21:01

  Oeh mijn review komt binnenkort online. Ik ben echt verslaaafd. Had al twee pakjes leeg voor ik überhaupt foto’s ging maken.

  • Kimberly
   07/11/2016 / 07:31

   OMG zo herkenbaar! hahahaha! Ik moest mij ook echt inhouden en eerst foto’s maken. En tussendoor wel wat gesnoept natuurlijk :). x

 8. 05/11/2016 / 08:17

  Aaaah wat ziet het er onwijs jummie uit <3 Chocolade is natuurlijk altijd goed. Ik ga zeker eens halen bij de AH want ben super nieuwsgierig geworden!

  • Kimberly
   07/11/2016 / 07:32

   Wat leuk! Zeker doen! Ben benieuwd wat jij er van vindt. xoxo

 9. 05/11/2016 / 10:32

  Ik vind de repen heel erg lekker, ben alleen niet zo’n fan van hele donkere chocolade

  • Kimberly
   07/11/2016 / 07:33

   Ze hebben ook hele lekkere melkchocolade repen! En caramel macchiato! Echt het proeven waard want die is heerlijk zoet! xoxo

 10. 06/11/2016 / 12:58

  Lekker!! Ik hou zoooo van chocola!

 11. 06/11/2016 / 22:20

  ziet er heerlijk uit heb deze alleen nog niet geprobeerd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?