CADEAUS SHOPPEN MET KORTING & HET GOEDE DOEL STEUNEN!

1k-1

Hi beauty’s,
Nu de decembermaand is aangebroken is het weer tijd om flink geld uit te geven! Cadeaus voor familie en vrienden, je huis x-mas proof maken en natuurlijk jouw eigen feestoutfit niet te vergeten! Maar hoe mooi zou het zijn als je al die cadeaus online zou kunnen shoppen met een flinke korting terwijl je ook nog eens gratis het goede doel steunt? Nou, dat kan dus gewoon! Lees snel verder voor alle ins en outs!
Een tijdje geleden kwam ik in aanmerking met de website: 1Korting.com. Via 1Korting.com kun je jouw favoriete items shoppen met een flink kortingspercentage en daarbij ook nog eens een van de zevertwintig aangesloten goede doelen steunen. Waaronder: KWF Kankerbestrijding, WWF, UNICEF en het Leger des Heils.

caringg-11

Maar hoe werkt het dan?

Je kunt heel gemakkelijk met korting shoppen én het goede doel steunen via 1Korting.com. Hieronder leg ik in enkele stappen uit hoe je dit kunt doen!

 Maak een account aan!
Ga naar de website van 1Korting.com en maak een gratis een account aan. Dit kan heel makkelijk met je Facebook account of met je e-mailadres en wachtwoord.

 Kies een goed doel! 
Voordat je op een van de aangesloten merken/webshops klikt, is het belangrijk dat je eerst aangeeft aan welk goede doel jij met jouw aankoop gratis wilt doneren! Zelf heb ik gekozen voor het KWF Kankerbestrijding. Nu is het tijd om te shoppen! YAY!

 Zoek een webshop waar jij iets wilt kopen
Je kunt gemakkelijk zoeken tussen alle aangesloten webshops door op het kopje ‘webshops’ te klikken. Ik zocht bijvoorbeeld naar de webshop: Hair en Beauty online en ik kwam gelijk op de pagina met al hun aanbiedingen terecht! Een van de aanbiedingen die gelijk bovenstaat is: “Hair and Beauty Online aanbiedingen December 2016.”! Als je hierop klikt wordt je gelijk doorverbonden naar de webshop van Hair en Beauty Online, waar alle aanbiedingen staan. Super!

Als er geen aanbiedingen actief zijn, wordt dit ook aangegeven wanneer je doorklikt naar een webshop zoals nu het geval is bij Nice Beauty bijvoorbeeld. Maar, je kunt je altijd inschrijven voor de newsletter waardoor je op de hoogte gehouden wordt wanneer er weer nieuwe deals actief zijn!

 Betalen 
Nadat je alle items hebt weten te vinden die je nodig had, kun je gemakkelijk betalen! Zelf heb ik de Normaderm Reinigingsgel van Vichy geshopt op de webshop: apotheekenbeauty.nl waar ik 5% korting kreeg op mijn aankoop. Nu is -5% korting natuurlijk niet zo heel erg veel, maar er zijn ook webshops zoals ICI PARIS XL die wel -25% korting geven! Dat is toch geweldig?

 En het goede doel dan? 
Bij alles webshops die zijn aangesloten bij 1Korting.com staat duidelijk vermeld hoeveel procent van jouw aankoopbedrag zij doneren aan het goede doel! 1Korting.com ontvangt bij elke aankoop die wordt gedaan commissie van de aangesloten webshops. Over die commissie geeft 1Korting.com dan een percentage aan het goede doel. Bij mijn aankoop van apotheekenbeauty.nl was dit 10%!

Jaar na jaar worden er meer online aankopen gedaan in Nederland. In 2015 bijvoorbeeld besteedden Nederlanders gezamenlijk naar schatting iets meer dan 16 miljard euro online. Zo’n €16.068.00.0000,- om precies te zijn. En stel je nu eens voor dat 1% van alle online bestedingen automatisch aan een goed doel geschonken wordt. Dan hebben we het over ruim 160 miljoen euro alleen al in 2016! -1Korting.com

Conclusie:

De webstite: 1Korting.com krijgt van mij een hele dikke pluim! Want wat een mooie manier om het goede doel te steunen! Ik krijg korting bij mijn aankoop én het door mij gekozen goede doel kan ik hiermee steunen! Een en al win-win zou ik zeggen! Ik ben erg blij dat ik in aanmerking ben gekomen met deze website en ik hoop dat ik jullie ook een klein beetje enthousiast heb weten te maken! Want hoe mooi zou het zijn als wij allemaal de wereld een heel klein beetje verbeteren door af en toe een aankoop te doen via 1Korting.com. Dat geeft een heerlijk gevoel, toch?

Steun jij bepaalde goede doelen?
???? ?? ????, ????????

Share:

7 Comments

 1. 09/12/2016 / 08:42

  Wat super leuk en wat een goed idee mop!
  Heel fijn weekend!

  Liefs ArielleDannique

  • Kimberly
   11/12/2016 / 08:41

   Dankjewel! En jij ook! xoxo

 2. Jeany Dirkzwager
  10/12/2016 / 08:46

  Goed idee zeg! En nu iedereen maar lekker shoppen.

 3. 10/12/2016 / 13:45

  Wat een leuk initiatief! Ik zat al een tijdje te denken om zoiets te vinden, dus bedankt voor je blog :-) Liefs Josine

  • Kimberly
   11/12/2016 / 08:42

   Wat goed dat je naar zo iets op zoek was! En graag gedaan! xoxo

 4. 10/12/2016 / 15:05

  Super leuk initiatief! Zeker met de feestdagen en er extra veel gekocht wordt!

  • Kimberly
   11/12/2016 / 08:43

   Dankjewel! Ja, ik was ook onwijs blij toen ik deze website leerde kennen! Fijne zondag! xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?