Bye Amsterdam, Hello Las Palmas

Hi babes,

Als het goed is zit ik op het moment dat jullie dit lezen in het vliegtuig of al lekker met mijn billen op Gran Canaria te genieten van een huge cocktail (ja, op dit tijdstip al!), de blauwe zee en heerlijke muziek. HET ultieme paradijs als ik de meeste reisblogs en jaloersmakende foto’s op Google mag geloven.

 

LET’S GO TO PARADISE!

 

Vannacht zijn we rond twee uur richting Schiphol Airport vertrokken en om kwart over vijf vertrok ons vliegtuig richting het zonnige Las Palmas. Het is lastig om te zeggen hoe de reis is verlopen aangezien ik dit schrijf terwijl mijn koffer ingepakt naast mij staat. Het is nu kwart over elf in de avond terwijl ik deze blogpost schrijf en ik ben sterk aan het twijfelen of ik nog eventjes naast Fer in bed zal kruip om nog een uurtje slaap te pakken. Hij ligt namelijk onbezorgd te pitten terwijl er bij mij nu allerlei vragen opkomen waarbij ik mij afvraag of ik alles wel heb ingepakt, haha! En in mijn vorige blogpost hebben jullie al kunnen lezen dat ik het inpakken van mijn koffer tot het laatste moment heb uitgesteld.

Anyways, ik heb zojuist besloten om toch nog even te gaan slapen dus deze post wordt iets korter dan gepland! Ik ga jullie sowieso op de hoogte houden van mijn dagen op Gran Canaria, dus blijf de updates op mijn blog zeker lekker volgen. Daarbij zal ik ook regelmatig een Instastory online gooien, mochten jullie dat leuk vinden dan kunnen jullie mij daar ook volgen!

Talk to you soon babes!

 

xoxo

Kimberly

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?