AANRADER | GUCCI ‘LOOK A LIKE’ PRINCETOWN SLIPPER

guc-1

Hi beauty’s,

Als je mij op Instagram volgt heb je vast al gemerkt dat er onlangs iets heel erg leuks bij mij is afgeleverd. Namelijk deze prachtige: Gucci ‘look a like’ furry slippers! I’m so in love with them en ik kan niet wachten om deze post met jullie te delen. Lees snel verder en kwijl vooral lekker weg bij de foto’s, zoals ik ook heb gedaan. 

Tja, de een vindt ze leuk en de ander vindt ze verschrikkelijk. Ik heb het over de bekende: Gucci Princetown Leather Slipper. OMG ik vind ze echt prachtig! Maar, jullie kennen mij langer dan vandaag! Ik ging natuurlijk opzoek naar de beste en goedkoopste ‘Look a Like’ van deze designer shoes. AND I FOUND THEM!

guc-2

Als fashion-lover loop ik het liefst rond in de échte designer schoenen en tassen van de mooiste merken. Alleen ik heb het geld er niet voor. En ik denk velen van jullie ook niet, toch? Daarom vind ik het altijd super leuk om opzoek te gaan naar goede ‘Look a Likes’.

Deze furry slippers spookten al een tijdje door mijn hoofd en ik sprong een gat in de lucht toen ik ze bij Romwe fashion (webshop) zag staan. Wel was ik erg benieuwd naar de kwaliteit. Maar omdat ik altijd veel goede dingen over Romwe las, besloot ik toch de gok te wagen en ze te bestellen.

Toen de postbode het pakketje had gebracht en ik de schoenen uit de dustbags haalde, kon ik mijn ogen haast niet geloven. YES! Wat een mooie kwaliteit! 

Whoever said money can’t buy happiness din’t know where to go shopping ,- Bo Derek

guc-4

De details zijn ook echt prachtig! En het bont is super zacht en fluffy. Precies zoals ik hoopte!

guc-3

guc-6

guc-5

En dan nu het leukste moment van deze blogpost: ze kosten namelijk maar €30,14 en je shopt ze hier. Normaal kosten ze trouwens meer dan €60,- maar ze zijn nu in de aanbieding. YAY!

Ze vallen gewoon op maat. Ik had een 38 besteld en ze zitten perfect!

Wat vind jij van mijn furry slippers?
???? ?? ????, ????????
Share:

9 Comments

 1. 21/12/2016 / 09:30

  Ze zijn echt super leuk!! En mooie foto’s ook

  xx

  • Kimberly
   23/12/2016 / 07:48

   Awh thanks girl! x

 2. 21/12/2016 / 09:31

  Wat zijn ze leuk zeg en geloof gelijk dat ze heerlijk zitten.

 3. 21/12/2016 / 10:31

  Zo leuk inderdaad! Zou ze ook wel willen :)

  • Kimberly
   23/12/2016 / 07:48

   Dankjewel! En echt een koopje :)

 4. 21/12/2016 / 10:40

  Hahaha, super nice. Was er echt van overtuigd dat je the real deal gekocht had. Look a likes hebben toch ook wat meer mijn voorkeur ;-) #heybigspender

  • Kimberly
   23/12/2016 / 07:49

   Hahaha yeah! xoxo

 5. 22/12/2016 / 23:38

  Haha, die quote is echt geweldig! De slofjes vind ik cute, zitten vast heerlijk. Liefs Josine

  • Kimberly
   23/12/2016 / 07:49

   hihi dankjewel Josine! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?