A NEW CHAPTER

Hi babes,

A new chapter has born!

Zoals jullie kunnen zien is The Beauty Blog NL vernieuwd! Dus bij deze: welkom! Maar waarom heb ik eigenlijk besloten om mijn beautyblog in een nieuw jasje te steken? Het is heel simpel: ik was gewoon niet meer blij met hoe mijn blog eruit zag en ik stond ook niet meer 100% achter de content die ik met jullie deelde. Zo zagen jullie veel gesponsorde artikels voorbij komen waar ik nu eigenlijk niet meer echt achter sta. Daarbij merkte ik dat ik het veel leuker vind om korte life, fashion -en beautyupdates op mijn blog te plaatsen in plaats van altijd dezelfde soort reviews en “new in” artikels.

Daarbij was ik heel erg opzoek naar iets vernieuwends voor mijzelf maar ook voor jullie.  Iets waar ik mij goed bij voel en wat jullie prikkelt om terug te blijven komen op mijn blog. Na een drukke periode van bloggen, samenwerkingen met bedrijven en het groeien van mijn Instagram ben ik erachter gekomen dat het tijd wordt om eens écht mijzelf te zijn! Er zijn namelijk geen regels over hoe en waarover ik moet bloggen. Dat bepaal ik helemaal zelf! In het begin was ik hier heel erg onzeker over en ging ik het liefste “mee met de flow”. Maar nu weet ik dat ik helemaal niet met de flow mee wil gaan. Ik wil geen eindeloze reviews meer posten over producten waar ik niet zo veel mee heb alleen maar omdat ‘iedereen dat doet’. Ik wil een platform creëren dat jullie inspireert en bovenal wat mij inspireert! Ik wil jullie laten zien wat mij bezighoud en wat mijn kijk is op de mode -en beautywereld.

Maar wat kunnen jullie dan verwachten op de nieuwe website?
Zoals jullie kunnen zien heb ik mijn blog qua lay-out een soort magazine feeling gegeven.  I don’t know about you, maar ik hou ervan om lekker door een magazine, zoals Vogue, te bladeren. Vooral de combinatie van beelden en de manier waarop stukken tekst worden vormgegeven spreekt mij hierin heel erg aan.  Voor mijn nieuwe lay-out heb ik mij hierdoor laten inspireren. Ik wilde meer doen met pakkende titels, beelden en design.

 

Ik heb heel lang gegoogled voordat ik bij dit prachtige thema terecht ben gekomen. And I love it! Dit thema van PIPDIG heeft ontzettend veel costumize opties waardoor je jouw lay-out heel erg persoonlijk kunt maken. Daarbij heeft PIPDIG nog veel meer super gave WP en Blogger thema’s . Dus als je ook nog een nieuw thema zoekt zou ik zeker even op hun website kijken!

Verder wil ik mijn blog meer als een dagboek gaan zien. Iets wat ik dag na dag en week na week kan uitbouwen en waar ik mijn eigen identiteit en style in door kan laten vloeien. Er zullen dus meer “updates” verschijnen in plaats van echte review-artikels zoals ik die nu plaats. Denk aan updates wat betreft: fashion, beauty en lifestyle afgewisseld door tips en trics om het leven van jullie en van mijzelf (want soms is die erg ingewikkeld) makkelijker en relaxter te maken. Natuurlijk zal ik ook af en toe nog producten testen en deze met alle liefde op mijn nieuwe platform met jullie delen. Maar, alleen als ik ergens echt enthousiast over ben en waarvan ik denk: ‘Ja! Dit heeft een toegevoegde waarde voor mijn blog en jullie hebben er wat aan!’. Daarbij zal ik jullie ook meenemen in mijn liefde voor kleding (jassen, heel veel jassen!) en accessoires. Ik laat jullie graag weten als ik een leuk koopje ergens scoor of een nieuwe webshop ontdek. Ook mijn favoriete producten zal ik met jullie blijven delen zodat jullie deze ook kunnen uitproberen als jullie dat leuk vinden.

Al met al is dit een stap die ik al maanden eerder wilde zetten maar nu pas durf. Maar, nu ben ik er echt klaar voor!

Een nieuw hoofdstuk voor mij, The Beauty Blog NL en jullie: mijn lieve en trouwe lezeressen!

Enjoy the ride en ik ben benieuwd wat jullie van deze verandering vinden. Laat mij weten als je nog iets mist of als jullie vragen hebben!

Lots of love,

Kimberly

6 Comments

 1. Jeany Dirkzwager
  30/01/2017 / 15:37

  Wat leuk kim! Succes hoor ?

  • Kimberly
   06/02/2017 / 21:41

   Dankjewel :) x

 2. 30/01/2017 / 18:09

  Ik gebruik mijn blog nu ook meer om kortere updates te geven ipv ontzettend lange reviews (die toch nooit iemand leest denk ik dan, want ik lees ze zelf ook nauwelijks meer). En je lay-out ziet er echt super tof uit zeg! Heel veel succes :)

  • Kimberly
   06/02/2017 / 21:42

   Wat leuk! Ik ga even een kijkje nemen op je blog! Dankjewel <3

  • Kimberly
   06/02/2017 / 21:42

   Thanks babeeeee x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Looking for Something?